Jump to content

Super Pi 1M with mod 1.4...& future

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...

Επειδή έχει W/C μεχρι πόσο θα τον ανεβάσεις??(Αν θα τον overc/αρεις....)

Επειδή έχει W/C μεχρι πόσο θα τον ανεβάσεις??(Αν θα τον overc/αρεις....)

με w/c πάνω απο 4Ghz δεν νομίζω να πηγαίνει:021:

Αγορασα προσωρινα εναν Ε6600 μεχρι να ερθει ο Ε6700 μου ...

1Μ στα 360Χ9 , Μνημες 1:1 με 3-2-2-4

Default Vcore , Stock cooler .

attachment.php?attachmentid=12507&stc=1&d=1156605373

post-447-1442174452,7924_thumb.png

Αγορασα -->>>προσωρινα<<<-- εναν Ε6600 ...Ε6700 ......

Γιατι μας το κάνεις αυτο???μπου..χου..χου..κλαψ..κλαψ..( κλάμα :101: )

προσωρινα??μπου..χου..χου..κλαψ..κλαψ..( κλάμα 2 )

Σοβαρά τωρα να ρωτίσω κάτι που με απασχολεί..Οι καινούργιοι Exxx έχουνε ανάγκη απο υδρόψυξη δηλαδή αν κάποιος πάρει (πολύ αργότερα) έναν Ε6300 πόσο φτάνει με καλή αερόψυξη??(zalman χάλκινη ) στα 2,4-2.8Ghz θα φτάσει η μπα??:039:

Ξέρω οτι ρωτάω λαλακίες αλλά

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300_8.html

θέλω την άποψη σας διοτι αυτοι μπορεί να κάνουν της δοκιμες

σε πολύ ψυχρό περιβάλλον ..ενώ στην (γ)ελλάδιτσα μας τα πραγματα

είναι διαφοράτηκά το καλοκαίρι ( εγώ παντος ξεχναω το overc/ing λογο 58-60 βαθμων στην cpu p4nw 2.8@3.4 ) ενώ το χειμώνα μπορώ να βγάλω 3,6 άνετα )

Γιατι μας το κάνεις αυτο???μπου..χου..χου..κλαψ..κλαψ..( κλάμα :101: )

προσωρινα??μπου..χου..χου..κλαψ..κλαψ..( κλάμα 2 )

Σοβαρά τωρα να ρωτίσω κάτι που με απασχολεί..Οι καινούργιοι Exxx έχουνε ανάγκη απο υδρόψυξη δηλαδή αν κάποιος πάρει (πολύ αργότερα) έναν Ε6300 πόσο φτάνει με καλή αερόψυξη??(zalman χάλκινη ) στα 2,4-2.8Ghz θα φτάσει η μπα??:039:

Ξέρω οτι ρωτάω λαλακίες αλλά

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300_8.html

θέλω την άποψη σας διοτι αυτοι μπορεί να κάνουν της δοκιμες

σε πολύ ψυχρό περιβάλλον ..ενώ στην (γ)ελλάδιτσα μας τα πραγματα

είναι διαφοράτηκά το καλοκαίρι ( εγώ παντος ξεχναω το overc/ing λογο 58-60 βαθμων στην cpu p4nw 2.8@3.4 ) ενώ το χειμώνα μπορώ να βγάλω 3,6 άνετα )

Εχουν παρει αρκετοι Ε6300 & Ε6400 και στο thelab.gr μπορεις να βρεις μερικα αποτελεσματα . Δειχνουν να τερματιζουν με αερα περιπου στα 3200-3300 .

Οι επεξεργαστες ειναι αρκετα ζεστοι . Με stock ψυκτρα φτανουν ευκολα τους 50 βαθμους .

Εχουν παρει αρκετοι Ε6300 & Ε6400 και στο thelab.gr μπορεις να βρεις μερικα αποτελεσματα . Δειχνουν να τερματιζουν με αερα περιπου στα 3200-3300 .

Οι επεξεργαστες ειναι αρκετα ζεστοι . Με stock ψυκτρα φτανουν ευκολα τους 50 βαθμους .

στα default?
στα default?

Ναι . Βεβαια η πιο αξιοπιστη λυση ειναι να μετρας με το Core Temp που μετραει τον πυρηνα . Εκει οι θερμοκρασιες σε διπλα prime φτανουν τους 65 .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.