Jump to content

Super Pi 1M with mod 1.4...& future

Recommended Posts

Καλυτερες LOL; Mε 3.278V και ειναι και ΒΗ6 ειμαι στα 255 τερματιζουν στα 260.64 με αυτη την ταση οπως εχω δει με τον χαμηλοτερο multiplier,μονο το tras 4 δε παιρνουνε.Βασικα vdimm χρειαζεται να τις ετρεχα σε μεγαλυτερο FSB με τον 12x αλλα ειμαι ικανοποιημενος και εγω μεχρι τωρα.....

...και όμως...αυτό το τεσσάρι (4)...ξέρεις τι διαφορά κάνει ?

....για να μήν πώ....για το full speed 2-2-2-0

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

πήγαινε μια βόλτα ρε Τάσο σπίτι του να του βγάλεις το "22" του παιδιού να ηρεμήσει!

Αφού τον βλέπεις ότι ταλαιπωρείται βασανιστικά αργά...

πήγαινε μια βόλτα ρε Τάσο σπίτι του να του βγάλεις το "22" του παιδιού να ηρεμήσει!

Αφού τον βλέπεις ότι ταλαιπωρείται βασανιστικά αργά...

....θα την βρεί την άκρη μόνος του....είναι πολύ κοντά...και τρόποι υπάρχουν.

Το λειτουργικό...μάλλον δέν το έχει πειράξει ακόμα.

Εξάλλου τον ευχαριστεί αυτή η διαρκής πάλη με το χρονόμετρο :045:

Ναι ψαρούκλα είναι ένας Acer 5672WLMi

θα τον δεις από κοντά σε λίγες μέρες και μετά θα τα βλέπεις όλα πράσινα :044::044::044:

Ε.Σ. rulezzzzz

Ωχ αρχισαμε!

Εληξε το …. NDA Βασιλακη?????:109:

Μπα..μαλλον τωρα παρελαβε την μητρικη!Χεχεχε..αντε καλα κλοκια Bill!

Ναι ψαρούκλα είναι ένας Acer 5672WLMi

θα τον δεις από κοντά σε λίγες μέρες και μετά θα τα βλέπεις όλα πράσινα :044::044::044:

Ε.Σ. rulezzzzz

Μια χαρά δηλαδή LOL

Μπράβο bill.

Βλέπω εμάς τους amdakides να ρίχνουμε μαύρο δάκρυ

GoriLLakoS - 19.547 - Core Duo T2600 ES @ 3.344 MHz - SS - Memory 257.2 but 3:4 533mod

attachment.php?s=&postid=379326

η διαφορα απο 533 σε 667 mod ειναι αισθητη....εδω -9mhz στο fsb και σχεδον ιδιος χρονος....απο βδομαδα LN2...:D

Eδω 667....πανω 533

attachment.php?s=&postid=379330

Τζου...:p τα timmings σκοτωνουν

Το πρωτο ηταν με καλυτερες μνημες....το δευτερο με αλλες..:D

το επομενο θα ειναι παλι με αλλες...:D

ΟΚ . Ετσι εξηγειται .

Επισης οπως μαλλον δεν ειδες καθολου στα τελευταια μου images που λεω οτι το ενα ΕΙΝΑΙ 533(4:3) mod και το αλλο 667(5:3).....εχουν 160mhz διαφορα και ο χρονος ειναι ιδιος...σε καμια βδομαδα θα εχω τα D9 μου που θα παιζουν 4-3-2-12 και θα ειναι πολυ καλυτερα τα αποτελεσματα..:D

Επισης οπως μαλλον δεν ειδες καθολου στα τελευταια μου images που λεω οτι το ενα ΕΙΝΑΙ 533(4:3) mod και το αλλο 667(5:3).....εχουν 160mhz διαφορα και ο χρονος ειναι ιδιος...σε καμια βδομαδα θα εχω τα D9 μου που θα παιζουν 4-3-2-12 και θα ειναι πολυ καλυτερα τα αποτελεσματα..:D

Τα ειδα/διαβασα αυτα , αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις . Δεν εχω παρακολουθησει καθολου τα thread στο XS για τους yonah ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.