TASOS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 Πλέον οι καταχωρήσεις για το συγκεκριμένο Benchmark στο 1Μ θα γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση του νέου μονταρισμένου Super-pi msec with anticheat.Για downloading.... ΕΔΩ Ευχαριστώ....και καλά bench :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Μάρτιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Μάλιστα , τι να κάνω εγώ τώρα που πήρα τις apacer[δοκιμαστικα] για καλύτερες και είναι 3ς χειρότερες απο τις twinmos :042: ? Ένα 34αρι λοιπόν στα 2.45ghz 272*9 με 1.34vcore undervolted [Πάντα!] Για πιό πάνω δεν πάω σε συχνότητα , γιατί δεν ακούν και πολύ άλλον διαιρετη εκτός του 166, και επειδή ο 166 τερματίζει [226mhz--> ram<-- 2.5-3-3-7] εδώ . Ε λοιπόν εδώ σταματάω και γώ... [μέχρι να βρω τίποτα χειρότερες μνήμες και κάνω αυτο το πολυπόθητο 40άρι.] edit . Α, την φωτό νάτην . Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 -OT- Δε δουλευει σε μενα το link ουτε με Mozilla 1.7.3 ουτε με IE -ΟΤ- Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 -OT- Δε δουλευει σε μενα το link ουτε με Mozilla 1.7.3 ουτε με IE -ΟΤ-Ολα ΟΚ τώρα.....βγήκε και νέα έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Μάρτιος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Καταρχήν με συγχωρείτε εξ αρχής για το post αλλάΤο link δεν δουλεύει σήμερα που δοκίμασα να το κατεβάσω.......Μήπως είναι εύκολο κάποιος που το έχει ήδη να το "φιλοξενήσει" κάπου και να το πάρουμε όλοι μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Και εγώ που μόλις το δοκίμασα, δεν δουλεύει.Εάν μπορεί να το βάλει κανείς σε κανένα free server ή εάν υπάρχει άλλο link, gα να το δοκιμάσουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Μάρτιος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Και εγώ που μόλις το δοκίμασα, δεν δουλεύει.Εάν μπορεί να το βάλει κανείς σε κανένα free server ή εάν υπάρχει άλλο link, gα να το δοκιμάσουμε.....Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Εδω το βρισκουμε Δεν το κατεβάζει σωστά με δεξί κλικ.Και όταν κάνω αριστερό, ανοίγει μία σελίδα που λέει ότι πρέπει να γίνω registered user :017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Μάρτιος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Σε εμενα κατεβαινει κανονικα.Τι Browser εχεις?(firefox υποθετω)Αν δεν κατεβαινει οταν ανοιγεις το Link τοτε χρησιμοποιησε το GetRight δεξι κλικ Copy Link Location Και στειλτο στο GetRight.Παντως μου το κατεβαζει και με τους δυο τροπους Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 4, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Την ημέρα που δοκιμάσατε για download έγινε update του προγράμματος με νέα έκδοση η οποία βγάζει checksum για on-line validation.Ολα δουλεύουν κανονικά τώρα.DOWNLOADING... ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 4, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Athlon XP3200+ Ολα default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Μάρτιος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Taso με τον winnie στα 3.0 ghz έχεις pi ? αν ναι πόσο ? αν όχι στα πόσα είναι pi benchable [με το mach] Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis1442169066 Μάρτιος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Εμένα πάλι γιατί μου βγαίνει αλλα ντάλλων? Ενώ το κανονικό μου βγαίνει μια χαρά. Το παράδειγμα είναι στο 1Μ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Μάρτιος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Tα βήματα πάνε κανονικά ,,, αλλά η αρίθμηση κάνει τα δικά της , η ότι χρόνους γράφει τόσο κάνει πραγματικά ??? αν συμβαίνει το 2ρο , κάποιο πρόβλημα υπάρχει στον προγραμματισμό , και δίνοντας 1m σου τρέχει μεγαλύτερο .\ 8m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis1442169066 Μάρτιος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. Πάντως και στις άλλες επιλογές δηλ. 8Μ, 32Μ πάλι είναι μπάχαλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Ένα pi ακόμη στο τελείωμα του στρωσίματος των μνημών με τον 939 3.0+ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Απρίλιος 16, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Τι λεει το MemCore Mod Atari XP?Σφαζει ο Α64 με τις μνημες τοσο ψηλα.Βλεπεις αυτα κανει ο memcontroller.Δοκιμασε MaxBypass 7x & refresh rate 100/166 mhz 1.95us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Aυτή η συνταγή a64tweaker είναι μαγειρεμένη απο lowlatency hunters :042: πιστευω είναι η καλύτερη μου . Το λειτουργικό θέλει format , και αν δώσουν παραπάνω οι μνήμες [που θα δώσουν μάλλον] μιάς και το cpu bencharei στα 2.85 με νερό και στα 2.9~ περίπου με πάγο στο ψυγείο θα καταφέρω κάτι καλύτερο , με ένα dfi πάντως δεν θα παιδευόμουνα τόσο πολύ. edit το mod , πέτυχε όσο δίνω στην 3.3αρα τόσο πάιρνουν οι μνήμες , και βράχος όχι πουστερ 3.4vdimm σε idle 3.2vdimm σε load 3.4vdimm σε idle 3.4vdimm σε load :012: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Απρίλιος 16, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Keep on clocking man.Παντως 2.5 Cas σε συνδυασμο με υψηλοτερο ΗΤΤ θα δωσουν καλυτερο πι.Ετσι νομιζω παντως.Σπουδαιο κομματι ο Winnie σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Απρίλιος 16, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Νομιζω βρηκα bug στις ρυθμισεις του Tweaker σου.Το cas εξαρταται κατα πολυ απο το MaxAsync Latency.Δοκιμασε να το ριξεις στα 5 ή και τα 6 και μαλλον θα δεις καποια διαφορα,ειδικα στο latency bench του everest.Και κατι αλλο.Max Bypass=7x(δεν εχει επιπτωσεις στο o/cing)Kαι παιξε με το Idle Counter Limit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.