Jump to content

θελω να αγοράσω την ALBATRON 6800GT 256

tziamanik

Recommended Posts

Πηγα και την πηρα σημερα το μεσημερι ακι απο τις 7 το απογευμα παιδευομουνα μεχρι τωρα 1.20.

1) με 400watt μηχανακι και 6 δισκους και 3 dvd χλωμο το εκοβα οποτε ο scsi καπουτ μαζι με τον controller

2) ηταν ευκαιρια να βαλω και το καινουριο συρταρακι στον IDE για να ειμαι συμβατος με τους φιλους

3) Τα περισσευαματα οπως η καρτουλα FX5799 και τα παραπανω επρεπε να μπουν στο παλιο.

Στο παλιο P3 1000 εγινε χαμος μουλαρωσε με παιδεψε αλλα τωρα ειναι μια χαρα.

Tα πιο απιθανα πραγματα!

Κατα την εισαγωγη του scsi μου χαλαει ενα IDE καλωδιο δεν πειραζει εχω και αλλα το αντικαθιστω. Δεν Εβλεπε την μνημη 768, εβλεπε 256 μετα 512 και στο τελος 768.

Ενω ειχε πανω μια mx440 με τους τελευταιους drivers δεν αναγνωριζαν τα windows την FX. Δεν εβλεπε το cdrom γιατι και το καινουριο το καλωδιο ηταν χαλασμενο και δεν μπορουσε να δει τον dynamic scsi δισκο και μαζι με ολα αυτα μπουταρε μονο se safe mode. Tο κακο ειναι οτι αυτο το μηχανακι P3 μοιραζει internet οποτε επρεπε να γίνει παση θυσια σημερα.

Αλλα να μην σας κουραζω αλλο με την ατυχια μου η ALBATRON πεταει και εβαλα επιτελους το DOOM και το επαιξα σε 1280χ1024 full graphics.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.