Jump to content

Παρακολούθηση θερμοκρασίας νερού με 5 ευρα

cakrit1442169096

Recommended Posts

Σε κάποιο post παλιότερα είχα αναφέρει οτι είχα πάρει κάτι θερμόμετρα από το lidl με 5 ευρα το ένα...

Σε περίπτωση που κάποιοι έχουν πάρει το ίδιο ή παρόμοιο να σας ενημερώσω οτι ο εξωτερικός αισθητήρας είναι αδιάβροχος...

( το νερό μου είναι στους 37C :p)

Οπώτε είναι μία πολύ φθηνή και καλή λύση για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του νερού στο watertank...

Με λίγη πατέντα νομίζω οτι μπορεί να μπει και σε μια 3.5 θέση

υψηλη ειναι ,βαλε και ενα ανεμιστηρακι στο ψυγειο

To σκέφτηκα να βάλω fan στο ψυγείο.. αλλά είπα οτι είναι προτιμότερο να συνδέσω το system fan που είχα ξεχάσει να συνδέσω (oops!!!!)

που μπορουμε να βρουμε τετοιο θερμομετρο ?

Τα είχε βγάλει το LIDL κάποια στιγμή.. δεν πιστεύω να μπορέσεις να βρεις εκεί πλέον, αλλά κάτι άκουσα οτι πουλάνε τέτοια σε μερικά βενζινάδικα. Αν δω πουθενα θα ρίξω σύρμα

Tωρα που το σκεφτομαι κατι ειχε παρει το ματι μου στο lidl της περαιας, οταν ειχα παει να παρω bratwurst(γερμανικα καπνιστα λουκανικα σλουρπ,σλουρπ)... θα το κοιταξω και θα σας πω!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.