nkoumo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 Ψάχνω για 19'' tft οθόνη και εχω κατασταλάξει στην samsung 913N με 8ms. Δυστυχώς όμως δεν την έχω βρει πουθενά!. Ξερει κανεις που να ψαξω?. Η αντιπροσωπεία μου είπε να παρω τηλ. το Πλαίσιο!!??. Την έχω βρει μόνο on-line του εξωτερικου και συγκεκριμένα στο pixmania.com με 460ευρώ (εδρεύει στο Παρίσι).Ειμαι ομως πολύ δυστακτικός για αγορά απο ιντερνετ απο έξω.Εχει κανεις σχετική εμπειρια?Γενικά πάντος τι πρέπει να προσέξω για την αγορά μιας tft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Καλωσήρθες στο site μας. Για την οθόνη δεν ξέρω, αλλά για το Pixmania μπορώ να σου πώ μόνο τα καλύτερα. Είναι πάρα πολύ καλοί, γρήγοροι και μιλάνε και ελληνικά....Ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Μάρτιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Ψάχνω για 19'' tft οθόνη και εχω κατασταλάξει στην samsung 913N με 8ms. Δυστυχώς όμως δεν την έχω βρει πουθενά!. Ξερει κανεις που να ψαξω?. Η αντιπροσωπεία μου είπε να παρω τηλ. το Πλαίσιο!!??. Την έχω βρειμόνο on-line του εξωτερικου και συγκεκριμένα στο pixmania.com με 460ευρώ (εδρεύει στο Παρίσι).Ειμαι ομως πολύ δυστακτικός για αγορά απο ιντερνετ απο έξω.Εχει κανεις σχετική εμπειρια?Γενικά πάντος τι πρέπει να προσέξω για την αγορά μιας tft?To πρώτο που πρέπει να ελένξεις είναι αν υπάρχειpaneuropean εγγύηση... Γιατι αν δεν, και πάθει τιποτα τι θα κάνεις θα την στείλεις πάλι στο Παρίσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Απ' ό,τι είδα έχει χαμηλή φωτεινότητα...Γιατί δεν κοιτάς για λίγο πιό φωτεινή...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosms Μάρτιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 http://www.pixmania.com/gr/gr/s_action/qui/index.html Η σιγουριά οτι θα βρείτε την μεγαλύτερη σειρά προοΐόντων στις πιο χαμηλές τιμές : Canon, Nikon, Sony, Minolta, Samsung, Sharp, Pioneer, Casio, Kodak, Konica, Olympus,...- Εγγυήσεις 2 ως 10 χρόνια, ασφαλισμένες από την Pixmania και τους εταίρους της προμηθευτές.- Επεκτάσεις εγγυήσεως των 3 και 5 χρόνων- Η συσκευή σας εξαργυρώνεται σε 100% σε περίπτωση βλάβης χάρη στο Συμβόλαιο εγγυημένης αγοράς- Οδηγοί αγοράς για να σας συμβουλεύσουμε όσο το δυνατόν καλύτεραΤο pixmania θα το εμπιστευόμουν σίγουρα.Αλλά και από τιμές είναι το πιο ανταγωνιστικό.Το θέμα είναι αν αυτή η οθόνη είναι καλή...Νκουμο κάνε ένα check αυτό το link:http://graphics.tomshardware.com/display/20050215/index.htmlΚάνει σύγκριση τρεις καινούριες οθόνες 19"/8ms.¨Εχω βρει και την Benq 937s+ στο mgmanager.gr για 550ευρώ.Η samsung συμφαίρει.Αλλά το κακό είναι πως οι οθόνες είναι πολύ καινούριες και δεν βρίσκω πουθενά feedback.Ααα ψάχνω κι εγώ για tft 19" για games και dvd.Αν κανείς έχει πάρει μία από αυτές τις οθόνες please στείλτε feedback και specs.my specifications:P4 Northwood 3,4ghz HTAsus P4 C-800eMSI 6800gtseagate 200gb sata1gb ocz platinum 400mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van Gerokost Μάρτιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Ψάχνω για 19'' tft οθόνη και εχω κατασταλάξει στην samsung 913N με 8ms. Δυστυχώς όμως δεν την έχω βρει πουθενά!. Ξερει κανεις που να ψαξω?. Η αντιπροσωπεία μου είπε να παρω τηλ. το Πλαίσιο!!??. Την έχω βρει μόνο on-line του εξωτερικου και συγκεκριμένα στο pixmania.com με 460ευρώ (εδρεύει στο Παρίσι).Ειμαι ομως πολύ δυστακτικός για αγορά απο ιντερνετ απο έξω.Εχει κανεις σχετική εμπειρια?Γενικά πάντος τι πρέπει να προσέξω για την αγορά μιας tft?νέα τιμή...399 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki1442169075 Μάρτιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Ενα review της 913Ν http://www.behardware.com/articles/534/page9.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van Gerokost Μάρτιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 παίδες εγώ αυτή σκέφτομαι να τσιμπήσω σε λίγο καιρό, καλή τιμή και πολύ καλή απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.