Jump to content

Help για αγορά TFT 17''

suicida1442169096

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hello...

είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με μια οθόνη TFT 17'' που θέλω να πάρω άμεσα.

Έπειτα από πολλές ώρες ψάξιμο κατέληξα στις παρακάτω:

- LG 1730s

- ΕΊΖΟ L550

- Samsung 172x

- LG 1720P

Ποια η γνώμη σας, εγώ έχω σχεδόν καταλήξει στην Samsung αλλα θα ήθελα και άλλες γνώμες

Thanxxx...

Μιάς και καινούργιος, θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους κανόνες και να γράφεις με ελληνικά. Αν δεν μπορείς, χρησιμοποίησε τον Greeklish Converter που έχουμε ενσωματώσει στο site μας.

Όσο για τις οθόνες, θα κοιτούσα περισσότερο σε LG λόγω του Zero Pixel Warranty.

Και εγω LG θα σου προτεινα λογω της πολυ καλης εγγυησης αλλα και επειδη τα τελευταια της μοντελα ειναι παρα πολυ καλα σε ποιοτητα απεικονισης. Με λιγα λογια best value for money.

• 3 weeks later...

:026: Πολύ καλή η ΕIΖΟ L550 αλλα αν θες να κοιτάξεις και την τσέπη σου η L1730S είναι αριστη για τα λεφτά της!....LG TEAM! :)

ΑΝ θες να παρεις Eizo σου προτεινω να μην παρεις την L550 αλλα την L568 η οποια ειναι καλυτερη (και ακριβοτερη) ομως στο computer4u.gr θα την βρεις φθηνοτερα απο την L550 λογω προσφορας!(500 Ευρω συμπεριλαμβανομενου του ΦΠΑ!!)

Η τιμη της κανονικα ξεπερνα τα 600 Ευρώ...

ΑΝ θες να παρεις Eizo σου προτεινω να μην παρεις την L550 αλλα την L568 η οποια ειναι καλυτερη (και ακριβοτερη) ομως στο computer4u.gr θα την βρεις φθηνοτερα απο την L550 λογω προσφορας!(500 Ευρω συμπεριλαμβανομενου του ΦΠΑ!!)

Η τιμη της κανονικα ξεπερνα τα 600 Ευρώ...

Δεν είναι προσφορά. Όλοι έχουν ρίξει τις τιμές. Το e-shop την έχει 493 ευρώ. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι έχει 0 pixel εγγύηση. :026:

Σύμφωνο με τον apotsi, LG λόγο warranty αλλα και λη όγο του καλύτερου χρονισμού τις αγοράς (12 ms !!!) πολύ χρήσιμο αν είσαι gamer η Cinephil (δηλαδή αν βλέπεις ταινίες στο pc).

Σύμφωνο με τον apotsi, LG λόγο warranty
Και η ΕΙΖΟ έχει 0 pixel warranty εδώ στην Ελλάδα. Άλλο αν δεν το διαφημίζουν. :039:

Προσοχή μόνο γιατί άλλο το "zero pixel warranty" της Eizo και άλλο της LG....της LG έχει την ένοια του pure καθαρού panel ακόμα και απο subpixels (στο 99,9% των περιπτώσεων αυτά βγαίνουν off) ενω η Eizo θέλει ολόκληρο pixel off (green-red-blue).

Κανεις λαθος Outlaw!

Δεν θελει ολοκληρο Pixel κλειστο!Και με subpixel στην αλλαζουν και το αναφερει ξεκαθαρα στην εγγυηση!!!

EIZO Rules...

Σαν κάτοχος της LG1730S εδώ και κανά δυο βδομάδες, μπορώ να πω ότι είναι για τα μπάζα! Είχα μια παλιά CRT17 qmonitor (δηλαδή χάλια) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα κούρασης στα μάτια κτλ ακόμα και μετά από ώρες (ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ). Τώρα με την κwλoLG τα μάτια μου τσούζουν σε λίγα λεπτά. Υπόψιν ότι στην CRT δούλευα πάντα 1024χ768 85Ηz και τώρα με την LG δουλεύω στην ανάλυση που προτείνει ο κατασκευαστής δηλαδή 1280χ1024. Στην αρχή δούλευα 1024χ768 λόγω συνήθειας από την προηγούμενη αλλά επειδή με κούραζε δοκίμασα και την 1280χ1024 η οποία είναι τα ίδια σκ@τά και έχω ξενερώσει τελείως

Κανεις λαθος Outlaw!

Δεν θελει ολοκληρο Pixel κλειστο!Και με subpixel στην αλλαζουν και το αναφερει ξεκαθαρα στην εγγυηση!!!

EIZO Rules...

Δεν αμφισβητώ αυτό που λες. Μπορείς όμως να το δείξεις και σε μας, που το είδες; (σε site, σε έντυπο... )

Εγώ το ξέρω από πρώτο χέρι. Μου το είπαν ξεκάθαρα σε e-mail που τους έστειλα. Αλλά δεν το έχω δει πουθενά αλλού.

Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου, αν και είμαι κομματάκι εκτός θέματος... Αυτό για την zero pixel εγγύηση της EIZO που το ξέρετε; Διότι σε όποιο μαγαζί και να πάω ρωτάω να μου πουν αλλά κανείς από τους "παντογνώστες" των μαγαζιών δεν ξέρει να μου απαντήσει...!

@ "suicida".

Βασικά βλέπω ότι προτιμάς τις οθόνες με TN+Film panels. Υπάρχει κάποιος λόγος γι' αυτό; Για τι ακριβώς χρήση θέλεις την οθόνη;

Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου, αν και είμαι κομματάκι εκτός θέματος... Αυτό για την zero pixel εγγύηση της EIZO που το ξέρετε; Διότι σε όποιο μαγαζί και να πάω ρωτάω να μου πουν αλλά κανείς από τους "παντογνώστες" των μαγαζιών δεν ξέρει να μου απαντήσει...!

Ρώτησα την αντιπροσωπεία με e-mail και μου απαντήσαν.

Οτι θες παρε ρε (ή EIZO ή LG τπτ αλλο) αλλα μακρυα απο SONY :@ :@ :@ τους φτιαξω εγω..δυσφημιση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.