Jump to content

Γεια σας νέος στη παρέα με...

Τζώρτζης

Recommended Posts

Χαιρετώ όλους :)

Είμαι ο Τζώρτζης και γνώρισα τη σελίδα σας από τον αγαπητό Linos80

Ασχολούμαι με τον υπολογιστή μου και την αλυξηση της "ιπποδύναμής" του σε νορμάλ επίπεδα..

το σύστημα μου αποτελείται

κουτί ->v7000a thermaltake

τροφοδοτικό-> qtec 500w

μητρική->asus p4c800 dlx

επεξεργαστής->p4 prescoot 3.2 e @ 3.7 μαμά ψύξη

μνήμες-> 1 χ 512 twinmos pc3200 @3700 2.5-4-4-5

gpu->msi nx6800 default (ξεκλειδώνει κανονικά και τα 16 pipelines) + arctic cooling silencer 5

drivers controllers->nec 3520a.btc dvd,simple floppy :)

φιλοδοξώ να πάρω άλλη μία μνήμη ίδια να πάω σε dual channel προς το παρών..

3dmark 2003 ->12458

3dmark2005->4460

θα τα ξαναπούμε

καλή συνέχεια!!!!!

1η προταση: παρε αλλη μια 512, θα δεις τεραστια διαφορα.

2η προταση: ΠΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ! Επενδυσε σε ενα καλο και επωνυμο τροφοδοτικο (Enermax, Antec, OCZ, ακομα και chieftech αν θες σε πιο οικονομικο) Το qtek σου ειναι απλα μια χρυσαφι ωρολογιακη βομβα

Τον πηρατε τον ανθρωπο απο τα μουτρα. :093:

melodystyle2003 καλωσηρθες. :D

Σιγουρα με dual channel θα δεις αρκετη διαφορα.

Επισης, με την ψυξη που λεγαμε θα εχεις περιθωρια αν τραβαει η cpu σου να ανεβεις παραπανω.

Τελος, οσον αφορα το τροφοδοτικο, σιγουρα η επιλογη του qtek δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα πιθανοτατα κανεις την δουλεια σου. Απλα εχουν δει πολλα τα ματια μας και γενικοτερα δε μας εχει αφησει και τις καλυτερες εντυπωσεις με τις τασεις που δινει και την αποδοση του. :103:

To εχω πει και θα το ξαναπω.

Αμα σκασει το τροφοδοτικο δεν ξερεις τι μπορει να παρει στο διαβα του...

Γι'αυτο καλυτερα επωνυμο.

Υ.γ.Μην κοιτας το δικο μου στην υπογραφη που ειναι no name.

Εχω παραγγειλει ηδη το καινουριο.

Όπως θα πρόσεξες όλοι έσπευσαν να σε "κράξουν" για το τροφοδοτικό. Επειδή προσωπικά τυγχάνει και εγώ να έχω q-tec έχω να κάνω την εξής δήλωση! Δεν έχω δει μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα και εύχομαι να μην δώ! :107: Αλλά αμα δεν σκάσει δεν το αλλάζω :082: :003: Καλως ήρθες!

To εχω πει και θα το ξαναπω.

Αμα σκασει το τροφοδοτικο δεν ξερεις τι μπορει να παρει στο διαβα του...

Γι'αυτο καλυτερα επωνυμο.

Υ.γ.Μην κοιτας το δικο μου στην υπογραφη που ειναι no name.

Εχω παραγγειλει ηδη το καινουριο.

mefisto τι πήρες?

Καλως ηρθες. Και απο εμενα τα ιδια θα ακουσεις περι τροφοδοτικου. Απο κει και περα μια χαρα εισαι και αν κοιταξεις και λιγο το θεμα της ψυξης σου θα εισαι ακομα καλυτερα.

Και παλι καλως ηλθες!

Όπως θα πρόσεξες όλοι έσπευσαν να σε "κράξουν" για το τροφοδοτικό. Επειδή προσωπικά τυγχάνει και εγώ να έχω q-tec έχω να κάνω την εξής δήλωση! Δεν έχω δει μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα και εύχομαι να μην δώ! :107: Αλλά αμα δεν σκάσει δεν το αλλάζω :082: :003: Καλως ήρθες!

Σε 6 μήνες πουλήθηκαν 67 Qtec (350-550)

από αυτά τα 14 επέστρεψαν καμμένα... δεν είναι μεγάλο ποσοστό.. αλλά όταν το κάψιμο παίρνει Mb HD VGA ασχημα τα πραγματα

Και εγώ noname έχω και δεν το αλλάζω αλλά το QTEC το φοβηθηκε το ματι μου

Άμα σκάσει, θα είσαι τυχερός αν δεν αλλάξεις και άλλα κομμάτια του υπολογιστή σου, εκτός απο το τροφοδοτικό. :083:

EDIT: Με πρόλαβε ο cakrit :116:

καλωσηλθες, και εγω το μονο που εχω να σου πω για το συστημα σου ειναι βαλε αλλη μια μνημη, και αλλαξε τροφοδοδοτικο(εμενα το q-tec μου καψε το μισο πισι).

Από τη μεριά μου αφού σε καλωσορίσω να σου πω ότι είμαι με Q-tec και κτηνώδη κατά καιρούς βολτ και όλα καλά. Τρέχα γρήγορα να ρίξεις την ψήφο σου να μας ενισχύσεις ( http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=1129 )

και μιας και καινούργιος στο φόρουμ για πες μας εδώ ( http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=7258 ) πόσα περιπου έχεις στάξει για το σύστημά σου

Το ενερμαξ το 485.Ελπιζω να μην αργησει να ερθει γιατι αλλιως :067: :067:

Με τετοιο avatar :107: καλο θα ειναι να μην χρησιμοποιεισεις το pc μεχρι να ερθει το καινουργιο τροφοδοτικο!!!!!Φιλικα παντα και συγγνωμη για το off topic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.