Jump to content

Ποια καρτα?

koingeo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σας.Ενδιαφερομαι να αγορασω μια Nvidia 6600GT AGP.Το θεμα ειναι μεταξυ των :

1)MSI

2)ALBATRON(Εκει μου φαινεται καταληγω απο τις κρητικες περιοδικων)

3)PROLINK

4)GIGABYTE

5)LEADTEK

Θα ηθελα και την δικη σας γνωμη.

Σας ευχαριστω

Άστα τα περιοδικά. Μόνο πατάτες γράφουν πλέον ΟΛΑ. MSI>LEADTEK>PROLINK και αντίστοιχα πάει και η τιμή τους. Όλες το ίδιο GPU φοράνε οι 2 πρώτες 1000άρες μνήμες, η 3η 900άρες (που ανεβαίνουν εξ ίσου καλά όμως) οπότε σαν κάρτες διαφορές στις επιδώσεις δεν θα δείς. Μόνο στο bundled software στα κουτιά και γενικά σε δευτερευούσης σημασίας λεπτομέριες.

Οι διαφορές στις επιδόσεις είναι πράγματικα ελάχιστες. Διαφορές όμως υπάρχουν στα συστήματα ψύξης!

Απ' ότι έχω δεί σε διάφορα reviews η MSI είναι η μόνη που η ψύκτρα της καλύπτει και τις μνήμες, είναι χάλκινη και μάλιστα έχει και πολύ αθόρυβο ανεμιστήρα! Βγαίνει και σε μία έκδοση η οποία έχει και Video-In.

Απ' ότι λένε όμως, ενδέχεται να μην έχει αισθητήρα θερμοκρασίας της GPU...

Aντιθετα η albatron δειχνει να ειναι η πιο θερμη καρτα απο αυτες με αποτελεσμα να δημιουργει καποιες φορες προβληματα!

Εγω σου προτεινω ειτε leadek ειτε msi!

Η πιο τιμια προταση ειναι της prolink χωρις συνοδευτικο υλικο ομως ειδαλως θαλεγα τη leadtek.

Εγω θα σου προτεινα Prolink ή Leadtek και οι δυο ειναι πολυ καλες,αλλα κοιτα και σε Gainward εαν θες η οποια εβγαλε μια καρτα υπερχρονισμενη απο τη μαμα της!

Παντως εγω θα επαιρνα:Prolink>Gainward>Leadtek!

Hello! Εγώ αγόρασα πρόσφατα την Gigabyte 6600GT AGP από e-shop, και για να καταλήξω εκεί, προσπάθησα να το ψάξω όσο καλύτερα μπορούσα το πράγμα. Λοιπόν, μπορώ να σου πω τα εξής :

α) Η Gigabyte διαθέτει χάλκινη ψύκτρα, η οποία καλύπτει σχεδόν απόλυτα τις μνήμες της, ενώ ο ανεμιστήρας της είναι ουσιαστικά αθόρυβος

β) Τα ρολόγια της είναι default 500 - 1000

γ) Σε ένα review που είχα βρει ανάμεσα σε Leadtek, Albatron, MSI και Prolink (δεν είχε τη Gigabyte), καλύτερη απόδοση ως προς την ψύξη είχαν σαφώς οι Leadtek και η Albatron, σε σχέση με τις άλλες δύο, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Albatron είναι ιδιαίτερα θορυβώδης...

δ) Η Gigabyte διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας. Νομίζω ότι διαθέτουν και η Prolink και η Leadtek (δεν παίρνω και όρκο, όμως)

ε) Σε overclocking δεν την έχω δοκιμάσει καθόλου, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι έτρεξα ένα 3DMark2003 (με το σύστημα της υπογραφής μου) με όλα στο default και έπιασα 7973, ενώ όταν ανέβασα τα ρολόγια της κάρτας σε 540 - 1100 το σκορ έγινε 8537. Παρεπιπτόντως, το auto detect από τους drivers έδινε ακόμα μεγαλύτερες συχνότητες

στ) Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Gigabyte, Albatron και Leadtek, αλλά τελικά διάλεξα την πρώτη για όλα τα παραπάνω και για την αρκετά χαμηλότερη τιμή της (τώρα έχει 202 ευρώ στο e-shop)

Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την καρτούλα μου! :)

...

Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την καρτούλα μου! :)

[offtopic]Ωπ!... Καινούρια γυναίκα στο forum;[/offtopic]

:039:

[offtopic] Ω, ναι! :045: Ασχολούμαστε κι εμείς οι γυναίκες λιγουλάκι με όλα αυτά! Ιδίως όταν οι άντρες μας είναι κολλημένοι με το pctechnology forum και όχι μόνο! :002:

[εντελώς off-topic] Άντε να μαζευόσαστε.... και χρόνια σας πολλά για σήμερα... [/εντελώς off-topic]

εγω ειχα leadtek 6800gt και ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος.

Κι εγώ προτείνω Gigabyte. Έχω στήσει μερικές ως τώρα και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα και το overclockaility τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.