Jump to content

9600Ρro@XT

giorikas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη φραγκα δεν επαιζαν αυτη την περιοδο τελικα συμβιβαστηκα με μια Club3D 9600Pro 256MB(116Γιουροους τελικη).

Παρολα αυτα με εντυπωσιασε οχι στο τομεα των επιδοσεων αλλα του O/c.

Συγκεκριμενα ο RV350 εφτασε χρονισμους της XT (400@500) τελειως αβιαστα ενω το πρωτο οχι μου το ειπε στα 545MHz στο 3Dmark2003 καθως φορτωνε το cpu test2(?!).

Mε την μνημη δεν εχω παιξει ακομα.

Αξιζει να την φλασαρω η τσαμπα ρισκο?(Βασικα δεν το εχω ξανακανει κιολας).Θα κερδισω κατι?

Δεν φλασαρεται.Εξαλλου το o/c που εχεις κανει ειναι εντυπωσιακοτατο και το φλασαρισμα δεν σου δινει τιποτα παραπανω...

Καλοριζικη.

Ευχαριστω

οντως εχει παει πολυ μακρια σε σημειο που με φοβιζει...μην την παρω στα χερια...

αληθεια τι κανει μια καρτα "flashable"?

δυστυχως σε αντιθεση με τον GPU οι μνημες ειναι φολα...στα 315(630) μου βγαζουν artifacts..κριμα... :(

Επρεπε να το περιμενες απο την στιγμη που κουβαλαει 256mb μνημης...

Δεν χανεις και πολλα.Αντε να πηγαινε 350... Τεσταρε τον πυρηνα σου μεχρι που δεν βγαζει artifacts με πολλα loops nature στο mark03 ,κατεβασε αλλα 5mhz και αστην εκει...

βασικα επεδιωξα να βρω 9600ΧΤ σε 128ΜΒ αλλα....

τα 256ΜΒ περαν του οτι ειναι πιο ακριβα και αχρηστα πραγματι δεν σε αφηνουν να ανεβεις ...

Ευχαριστω:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.