imaginas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το office 2000 αλλά μου ζητάει το service pack 4 το οποίο όμως είναι ήδη εγκατεστημένο.Το έχω και σε cd αλλα δεν είναι bootable.Εχει κάποιος ιδέα τί να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Φεβρουάριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Μάλλον προσπαθείς να εγκαταστήσεις το Office 2000 σε Windows NT ή 2000 υποθέτω και σου ζητάει το SP4!?Σίγουρα το έχεις μέσα?Δοκίμασες να εγκαταστήσεις μόνο το SP4 από πάνω και μετά να δοκιμάσεις να βάλεις το Office!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginas Φεβρουάριος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Το SP4 ειναι εγκατεστημένο.Εχω windows 2000 professional Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Φεβρουάριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Το SP4 ειναι εγκατεστημένο.Εχω windows 2000 professional Δοκίμασες να το βάλεις μόνο του!?Δηλαδή να κάνεις επανεγκατάσταση μόνο του SP4!?Μπορεί να έχεις βάλει κάτι, που να αντικατέστησε κάποιο αρχείο που το ζητάει το Office 2000.Αλήθεια, το Office το βάζεις σε clean install ή έχεις εγκαταστήσει και άλλα πράγματα πιο νωρίς!? :108: Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginas Φεβρουάριος 28, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Εχω βάλει πολλά προγράμματα.Μάλλον δε θα γλυτώσω το format Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Εχω βάλει πολλά προγράμματα.Μάλλον δε θα γλυτώσω το format Δοκίμασε να ξαναβάλεις από πάνω μόνο το SP4 μήπως και διορθωθεί.Εάν δεν φτιάξει, τότε ναι μάλλον πας για format..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάρτιος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Προρπάθησε να βάλεις μόνο κάποιο από τα συστατικά του office πχ Word. Καμμιά φορά αν κάνεις full εγκατάσταση από την αρχή τραβάει ζόρι. ν βάλεις μόνο το ένα μετά μέσα από το control panel κάνε προσθαφαίρεση στα componet.Και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Μάρτιος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Γιατί δεν αποσυμπιέζεις το SP4 σε κάποιο φάκελο στο σκληρό σου για να λύσεις το πρόβλημα;Με την εντολή extract -x σε command line. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.