panos_G7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 εχω ενα προβλημα με το καινουριο πληκτρολογιο που αγορασα.ειναι ενα Microsoft Keyboard with Fingerprint reader μαζι με ενα Wireless Optical Mouse 2.0. το προβλημα ειναι οτι το πληκτρολογιο εχει πολλα κουμπια πανο με διαφορες συντομευσεις οπως να χαμηλωνω ηχο,να ανοιγο τον φακελο τα εγγραφα μου και αλλα διαφορα.δεν λειτουργει ομως κανενα απο αυτα και επισεις δεν λειτουργει το alt-F4.μηπως ξερει κανεις κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Εχεις εγκαταστησει το συνοδευτικο software?Χρειαζεται και configuration μετα μεσα απο το control panel-keyboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Πρέπει να βάλεις το πρόγραμμα της Microsoft και να επιλέξεις το σωστό .Κάτω από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι γράφει ακριβώς το τύπο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_G7 Φεβρουάριος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 ναι πρωτα εγκατεστησα το software και μετα το πληκτρολογιο και ποντικι και ειναι σωστα επιλεγμενο το πληκτρολογιο που εχω,επισης το τι κανει το καθε πληκτρο(για συντομεθσεις) ειναι ειδη προεπιλεγμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Φεβρουάριος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 μήπως (λέω ΜΗΠΩΣ) κάπου έχει ένα "F lock" key? Αν έχει (που μάλλον έχει) πάτησε το. Πάντα όταν μπουτάρει ο pc είναι off. Ο μόνος τρόπος (τουλάχιστον σε μένα που έχω το MS Multimedia keyboard) είναι να το πατάς κάθε φορά που ξεκινάν τα windows....-για τις extra λειτουργίες (my documents, messenger, my pictures κτλ) να εγκαταστήσεις το λογισμικό του keyboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_G7 Φεβρουάριος 28, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 ναι υπαρχει και δουλευει και με ανοιχτα τα windows οταν παταω alt-F4.το λογισμικο το εχω εγκαταστησει αλλα τα πληκτρα δεν δουλευουν.ισως να φταιει που εχω ΧΡ ελληνικα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Φεβρουάριος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Εάν έχεις εγκαταστήσει σωστά το πρόγραμμα, τότε πρέπει να έχεις έξτρα δυνατότητες στο πληκτορόλογιο στο control panel (δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά), όπως συνήθως έχει και κάποιο εικονίδιο δίπλα από το ρολόι.Τα δοκίμασες αυτά τα 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_G7 Φεβρουάριος 28, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 εχει οπως ανοιγω το πληκτρολογιο στον πινακα ελεγχου τις δυο παλιες καρτελες που ειχε και εχει και μια καινουρια "Key Settings" αλλα τα εχω ψαξει ολα εκει μεσα και τιποτα.εχει απλως το τι κανει καθε συντομευση πανω στο πληκτρολογιο.και διπλα στο ρολοι εχει απλος το εικονιδιο για τον fingerprint reader,τιποτα αλλ(οσο αναφορα το πληκτρολογιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 εχει οπως ανοιγω το πληκτρολογιο στον πινακα ελεγχου τις δυο παλιες καρτελες που ειχε και εχει και μια καινουρια "Key Settings" αλλα τα εχω ψαξει ολα εκει μεσα και τιποτα.εχει απλως το τι κανει καθε συντομευση πανω στο πληκτρολογιο.και διπλα στο ρολοι εχει απλος το εικονιδιο για τον fingerprint reader,τιποτα αλλ(οσο αναφορα το πληκτρολογιο) Μου φαίνεται ότι δεν έχεις εγκαταστήσει.Εγώ μία φορά είχα βάλει το πρόγραμμα της MS για το πληκτρολόγιο και είχε ένα κάρο καρτέλες θυμάμαι.Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του προγράμματος. Οδηγίες πάντως υπάρχουν εδώ: http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/44745/44745.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάρτιος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Σορρυ για το off topic αλλα σε γενικες γραμμες τι λεει το συγκεκριμενο πληκτρολογιο?Η αναγνωριση των αποτυπωματων δουλευει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_G7 Μάρτιος 1, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 ναι δουλευει ο fingerprint reader.τα πληκτρα δεν δουλευουν με τις διαφορες συντομευσεις. αλλα μολις ειδα κατι.το manual λεει να κανς install τ πρωτο cd που ειναι για τον fingerprint reader και μετα να συνδεσω το πληκτρολογιο.αλλα προσεξα οτι το δευτερο cd που ειναι για τα ειδικα πληκτρα λεει πανω να βαλω και αυτο πριν βαλω το πληκτρολογιο.μολις παω σπιτι θα το κοιταξω.αν και παλι δεν γινεται τιποτα θα το παω στο πλαισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Μάρτιος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Eχω και εγω το ιδιο προβλημα με το ιδιο πληκτρολογιο.Σε εμενα οι συντομευσεις πιανουν αλλα δεν πιανει το Alt+F4 και ουτε το F10 στο Bios ενω στο Bios παντα πιανει το F1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_G7 Μάρτιος 7, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 πηγα και μου ειπαν οτι οντως ηταν προβληματικό.εγω πηγα να τους πω οτι τα μυαλα τους ειναι προβληματικα αλλα λεω ασε καλυτερα μην μπλεξω μετα.thanx παντως μπηκατε στον κοπο να γραψετε στο thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.