Papas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 Παιδια μωλις ειχα παρει το Crossflow και το εβαλα αλλα κατι δεν μου αρεσε οταν το εγκατεστησα. Αφηνει κενα εκει που το βιδωσα κ σκεφτηκα μηπως εχω κανει κατι λαθος. :100: Ας μηλησει καποιος που το εχει! Ειναι φυσιολογικο να αφηνει απτην πλευρα που πεταει τον αερα κενο με το μεταλλο του κουτιου καθως κ απτην αλλη πλευρα προς τα Drive slots???? Μηπως θελει τπτ αλλο εξαρτημα? δουλευει κανονικα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτα τα κενα??
fortenick Φεβρουάριος 27, 2005 #2 Φεβρουάριος 27, 2005 Τις βιδες απο ποια μερια τις εβαλες?Απο τη μερια που βλεπεις οταν ανοιγεις το κουτι η απο την πισω.φυσιολογικα τα κενα δεν θα επρεπε να υπαρχουν.Μηπως εβαλες αναποδα το crossflow?
Papas Φεβρουάριος 27, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 27, 2005 Οταν το ανοιγεις το βλεπεις στα πλαγια καθετα κενα. Τις βιδες εβαλα απο πισω γιατι ετσι κ αλλιως ειχε μονο 4 μονο μαυρες. τι αναπωδα αφου δεν μπαινει αλλιως? εχει 2 πλευρες κ τις δοκιμασα. Τι φταιει. Λες να ποσταρω καμια φωτο?
Papas Φεβρουάριος 28, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 28, 2005 Βασικα επειδη δεν ειναι ευκαιρο τωρα να βγαλω φωτο θα εξηγησω. Καθως ανοιγεις το κουτι κ βλεπεις την m/b σκεψου οτι το βλεπεις κανονικα το crossflow. Αν δεις απο αριστερα to cross κ απο δεξια στις καθετες πλευρες του δεν εχει κενο μεταξυ της επιφανειας του κουτιου και του crossflow ? Ειναι μικρο αλλα υπαρχει.Βλεπεις με λιγα λογια απο την αλλη πλευρα μεσα απο τα κενα αυτα. Ειδα κ στο manual του κουτιου και οτι ελεγε το εχω κανει. 3-4 βηματα ειναι. Μηπως ειναι ετσι απο φυσικου του??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.