Jump to content

ASUS AI Booster

Prokopas1442169067

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κυκλοφόρησε η έκδοση v.1.01.14 του προγράμματος της ASUS για oveclocking μέσα από γραφικό περιβάλλον.

Μετά την εγκατάσταση όμως στην P4C800E-DLX παρουσιάζει προβλήματα και κολλάει.

Το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος?

Το δοκίμασα και εγώ με p4p800 deluxe και πάλι δεν δουλεύει. Πρέπει να έχει προβλήματα με τους δείκτες που χρησιμοποιούνται στον κώδικα

Δεν είμαστε καθόλου καλά. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε.

Στα Regional Language Options πρέπει να γίνει αλλαγή του Decimal Symbol από , σε . !!!!!!!:092: :092: :092:

apotsi το δοκίμασα στην δικιά μου και δουλεύει και μίλησα με τον pilot και δουλεύει και σε αυτόν μετά την αλλαγή που αναφέρω πιο πάνω.

Κυκλοφόρησε η έκδοση v.1.01.14 του προγράμματος της ASUS για oveclocking μέσα από γραφικό περιβάλλον.

...

Βάλτε και κανα link βρε παιδιά. Κάνατε που κάνατε τον κόπο να το βρείτε. :039:

sas1901 έχει δίκιο για την έλλειψη link

Το κατέβασα από τη σελίδα της Asus για την P4c800e-deluxe

To link είναι αυτό http://www.asus.com.tw/support/download/selectftp.aspx?l1_id=1&l2_id=15&l3_id=20&m_id=3&f_name=AiBooster10114.zip~zaqwedc

Αν πάντως έχεις διαφορετική μητρική έλεγξε πρώτα αν το έχει στα downloads για να σιγουρευτείς ότι είναι συμβατό.

apotsi στα specs του ASUS V1.01.07 βρήκα αυτό

B. Motherboard:

ASUS P4P800 with BIOS 1012 or upper

ASUS P4P800-E with BIOS 1001 or upper

ASUS P4C800 with BIOS 1015 or upper

ASUS P4C800-E with BIOS 1015 or upper

ASUS P4P800 SE with BIOS 1001 or upper

Δοκίμασε πάντως να κοιτάξεις στη σελίδα της m/b να δεις ποια έκδοση έχει.

Σχετικά με το πρόγραμμα τώρα, το πιο αστείο είναι ότι έχει έτοιμες επιλογές undervolting σαν Silent Mode!!!! :028::028::028:

Μόλις μπήκα στο FTP και τώρα πιά δεν υπάρχουν αυτά τα δύο αρχεία....

Παράξενο... Πριν 2 ώρες υπήρχαν.

Υπάρχουν εδώ τώρα

ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/misc/utils/AiBooster10114.zip

ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/misc/utils/AIBooster20051.zip

Δεν είμαστε καθόλου καλά. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε.

Στα Regional Language Options πρέπει να γίνει αλλαγή του Decimal Symbol από , σε . !!!!!!!:092: :092: :092:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Καλά πως το ανακάλυψες !!!!!:023:

Το έβαλα τελικά και εγώ το 1.01.14, και χτύπησε errors. Χρησιμοποίησα την λύση του Prokopa, δούλεψε.... αλλά έκανε κατ' ευθείαν reboot.

Μπορεί να φταίει ότι είμαι ήδη OCed από το BIOS ???

Πρέπει να είμαι default από το BIOS ?

istrios ο γοογλης βοήθησε πάρα πολύ , ιδιαίτερα με τον ενσωματωμένο μεταφραστή (δεν καταλάβαινα γρι ισπανικά!!!!!)

apotsi δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι default. Δοκίμασα +5% από bios και μετά το ανέβασα κι άλλο μέσα από το booster και δούλεψε κανονικά.

Restart έκανες όταν στο ζήτησε το booster μετά τις νέες ρυθμίσεις?

Μήπως είχες ανέβει ήδη πολύ?

Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πολλές δυνατότητες μέσα από το booster, αλλά για αρχάριους σαν και εμένα είναι μια χαρά

Δοκίμασε πάντως να γυρίσεις σε default και να το ανεβάσεις μέσα από το booster

apotsi δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι default. Δοκίμασα +5% από bios και μετά το ανέβασα κι άλλο μέσα από το booster και δούλεψε κανονικά.

Restart έκανες όταν στο ζήτησε το booster μετά τις νέες ρυθμίσεις?

Μήπως είχες ανέβει ήδη πολύ?

Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πολλές δυνατότητες μέσα από το booster, αλλά για αρχάριους σαν και εμένα είναι μια χαρά

Δοκίμασε πάντως να γυρίσεις σε default και να το ανεβάσεις μέσα από το booster

Eεεε... από 3.0 σε 3.75 με αέρα... Πόσο παραπάνω να πάω...???

Καλά είμαι.

• 6 months later...

η 1.01.13 που εχω εγω δεν εχει ρε παιδες καμια επιλογη για regional settings.πρεπει να κατεβασω την 14?

γραψτε λαθος.τα settings των windows εννοουσατε προφανως.το αλλαξα,δουλεψε αψογα,αλλα λιγες επιλογες..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.