Jump to content

Kοιταξτε ενα μ@λακα

Shidokanjohn

Recommended Posts

Χμμ δεν ακουω στις ειδησεις για παραβιασεις απο μερος της Ελλαδας σε βαρος της Τουρκιας στο βαθμο που το κανει η Τουρκια,γενικα δεν ξερω να γινεται κατι τετοιο περα απο τις ειδησεις.Ωστοσο σεβαστη η γνωμη σου εφοσον εχεις περισσοτερη εμπειρια.

Το οτι εχουν μεγαλυτερο αριθμο στρατου(αεροπορια-στρατος ξηρας)-ναυτικο τους εχουμε δεν σημαινει κατι αφου αμα ερθει ο Τουρκος στο Παλαιο Φαληρο μεσα να κανει μαγκες θα πεθανει αλλα μετραει γιατι οτι και να εισαι οταν οι αλλοι εχουν τα τριπλα....

Οταν εχουν 300 φ-16 και εμεις 100 ειναι καπως...οση ψυχη και να εχεις

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 13:51]

Εδώ αποτελούν εξαίρεση ενώ εκεί κανόνα

εδω το κρυβουν (και το εμφανιζουν παρα μονο οταν ειναι βολικο) ενω εκει οχι

οι τουρκοι θα μας μαμησουν το κερατο δεν υπαρχει περιπτωση για αυτο ειμαι σιγουρος για αυτο και εχω παει και φανταρος 19μηνες και ημουνα στο πιο μαχιμο πλοιο της ελληνικου ναυτικου , η "αιχμη του δορατος" οπως λεγανε και οταν μας κυκλωσανε τα φαντομ πανω απο τη ροδο με καστελοριζο ο καπταιν κοιμοτανε, τι να λεμε τωρα. Και οι αξιωματικοι μετα μαλωνανε για το πιος θα πει τα κακα μαντατα του αιφνιδιασμου στο καπταιν που επινε το διπλο ελληνικο στο καρε του.

Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι θα δωσω το καλο εαυτο μου και θα πεθανω ενδοξα τουλαχιστον με το κεφαλι ψηλα αν γινει καποτε κατι τετοιο.

όντως πολύ φανατικοί.Ο φανατισμός όμως είναι φαινόμενο του οθωμανισμού.’ρα μη μας προκαλούν εντύπωση τέτοιες δηλώσεις.Πάντως ο συγκεκριμένος που το έχει και στην υπογραφή του έχει πολλά απωθημένα μέσα του αλλά δε θα κάνουμε το ψυχολόγο του.Σίγουρα είναι καλύτερα εξοπλισμένοι από εμάς αλλά τη ψυχή μας δεν την είχαν δεν την έχουν και ούτε θα την αποκτήσουν.

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Aλλο να πεις αυτο και αλλο στα τετοια μου ομως....

Κοιτα ειδικα με το συγκεκριμενο θεμα δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαι ειλικρινα. Αν απο καθε τι που γραφοταν στα φορουμ πιανομασταν, τοτε δεν θα πατουσε κανεις στα φορα γιατι θα ηταν πεδια μαχης. Ο τυπος ειναι κολλημενος. Ζει στην δικη του πραγματικοτητα. Εγω γιατι να κατσω να ασχοληθω μαζι του? υπαρχει καποιος λογος? ή το να του την πω μεσω του thread θα κερδισω κατι? Μηπως θα τον κανω να καταλαβει κατι παραπανω? αφου ο εγκεφαλος του μεχρι εκει "τερματιζει".

Στον χώρο που βρίσκομαι αυτό το μικρό χρονικό διάστημα συναναστρέφομαι σχεδόν καθημερινά με τους Πρέσβεις και τους ΑΚΑΜ (κατά κύριο λόγο) από σχεδόν όλα τα κράτη της γη...

Με τον Τούρκο που μιλήσα (Περιττό να πω ότι τα Αγγλικά του είναι επιπέδου Β Junior), μας θεωρούνε πιο ψηλά από αυτούς, μας θεωρούνε πιο μορφωμένους και πιο πλούσιους από αυτούς... Έτσι το τελικό μου συμπέρασμα ήταν ότι οι άνθρωποι εκεί (περριτό να πω ότι καφέ στην χώρα τους πίνουνε μόνο οι λεφτάδες, γιατί είναι πανάκριβος κατά τα λεγομενά του) κομπλεξάρουνε απέναντι στην Ελλαδίτσα μας που όσα δινά και αν πέρασα ακόμα καλά κρατεί...

Το αξιοσημείωτο ακόμα είναι ότι ο Γάλλος, ο Ισπανός, ο Ιταλός και ο Γερμανός ΑΚΑΜ, σε δεξίωση που ήμασταν, ούτε καν που χαιρέτησαν τον Τούρκο, κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση τόσο σε εμένα όσο και στον πατέρα μου...

’ρα το μόνο που μπορούμε να πούμε σαν τελικό συμπέρασμα για αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΟΥΝΕ απέναντι μας και προσπαθούνε με όποιον τρόπο να μας φτάσουνε...

Α και το καλύτερο είναι ότι θεωρούνε τον εαυτό τους Ευρωπαίους (ποιοί? οι ξυπόλοιτοι!)... Εκεί είχε πλάκα που γύρισε σε μια φάση και μου είπε: "We are Europians...". Συγκρατήθηκα να μην ξεσπάσω σε γέλια, φυσικά :)

-----------------------------------------------

Όσο για το GREECE, τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες ας μην το λέμε έτσι... Το GREECE προέρχετε από την Τουρκική λέξη Γρεκός που στην χώρα τους σημαίνει Δούλος-Υπόδουλος...

Μια χαρά δεν είναι το HELLAS?!... Ωραιότατο πιστεύω....

Γιατι πιανεστε απο μεμονομενα περιστατικα; Ειδατε καμια 30 Τουρκους να του απαντανε απο κατω "Πεσ'τα αδερφε!" ?

Ειναι σα να λεμε να γραφτει ο Δελλοπουλος στο XS και να εχει sig με ονειρωξεις "Μεγαλης Ελλαδας" με τα συνορα του Βυζαντιου και πρωτευουσα την Πολη και να λενε οι υπολοιποι "Κοιταξτε που ολοι οι Ελληνες ειναι κολλημενοι"...

Αρχική απάντηση από Chosen

Γιατι πιανεστε απο μεμονομενα περιστατικα; Ειδατε καμια 30 Τουρκους να του απαντανε απο κατω "Πεσ'τα αδερφε!" ?

Ειναι σα να λεμε να γραφτει ο Δελλοπουλος στο XS και να εχει sig με ονειρωξεις "Μεγαλης Ελλαδας" με τα συνορα του Βυζαντιου και πρωτευουσα την Πολη και να λενε οι υπολοιποι "Κοιταξτε που ολοι οι Ελληνες ειναι κολλημενοι"...

Σωστος !

Ενας Τουρκος δε φερνει την ανοιξη .:tomato:

Περα απο τη πλακα ομως ειναι πραγματι γελοίο να ασχολούμαστε με τον κάθε πορωμένο Τούρκο-Αλβανο-Ελληνα-Αμερικανο-......

[ουπς! ασχολήθηκα]

Αρχική απάντηση από Chosen

Ειναι σα να λεμε να γραφτει ο Δελλοπουλος στο XS...

Βελλόπουλος και ουχι Δελλοπουλος

Και ειναι και ανιστοριτος ο τουρκαλέοντας μια που η Οθωμανικη αυτοκρατορια εμφανιστικε στο 1300μχ

Nos-Dio Όυκ εν το πολλω ......... ¨

Δυστυχως οι Ελληνες κατα την διαρκεια της ιστοριας τους επρεπε να αντιμετωπισουν αριθμητικα -και ποσοτικα ανωτερους εχθρους Αυτο ομως δεν τους εμποδισε να επιτυχουν υπέρλαμπρες νικες

Αρχική απάντηση από DMylonas [Χθες, στις 19:43]

-----------------------------------------------

Όσο για το GREECE, τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες ας μην το λέμε έτσι... Το GREECE προέρχετε από την Τουρκική λέξη Γρεκός που στην χώρα τους σημαίνει Δούλος-Υπόδουλος...

Μια χαρά δεν είναι το HELLAS?!... Ωραιότατο πιστεύω....

Εμμμμ.........ΜΟΝΟ εγώ βρέ άτιμοι γράφω "Athens - Hellas"......... :)

.........και όσο γι'αυτούς που είπαν για παραβιάσεις .........άστο καλύτερα γιατί θα εκτεθούμε......... :D

οι Τούρκοι περάσαν από δω και αυτό δεν αλλάζει, για μένα είναι οκ και το greece ας μην υπερβάλουμε (τούρκικα φαγητά τρώτε πιστεύω?) :p

Πάτε και εσείς και η πίστη σας μουρτάτες να χαθείτε εγώ Γρεκός γεννήθηκα Γρεκός και θα πεθάνω
Aθανάσιος Διάκος

Αρχική απάντηση από eleven

Βελλόπουλος και ουχι Δελλοπουλος

Και ειναι και ανιστοριτος ο τουρκαλέοντας μια που η Οθωμανικη αυτοκρατορια εμφανιστικε στο 1300μχ

Nos-Dio Όυκ εν το πολλω ......... ¨

Δυστυχως οι Ελληνες κατα την διαρκεια της ιστοριας τους επρεπε να αντιμετωπισουν αριθμητικα -και ποσοτικα ανωτερους εχθρους Αυτο ομως δεν τους εμποδισε να επιτυχουν υπέρλαμπρες νικες

Ρε παιδια να ειστε ρεαλιστες...δεν ειπα οτι η Ελλαδα ειναι ξεφραγκο αμπελι απλα η αριθμητικη υπεροχη ειναι δεδομενη και σιγουρα αρνητικη οπως επισης και η σημερινη μορφη μαχης.Προσωπικα πιστευω πως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ερθει να πολεμησει ΕΔΩ..στις γειτονιες μας με με τα "χερια" του και οχι με πυραυλους και αλλα μεσα πηρε τον λεγαμενο...οπως και να το κανουμε

Οσο για τις παραβιασεις...οι Τουρκοι ειναι λογικο να κανουν....12 ναυτικα μιλια δεν ειναι τιποτα.Τα 300+ Φ-16 δεν ειναι για μας μονο...εχουν και αλλους εχθρους και μια μεγαλη εκταση να προστατεψουν!

Και στην τελικη μην μου λετε τιποτα εμενα..ειμαι ο πρωτος που δεν τους παει και θα με χαρακτηριζαν ρατσιστη και εθνικιστη για αυτo ;)

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Οταν εχουν 300 φ-16 και εμεις 100 ειναι καπως...οση ψυχη και να εχεις

η τουρκια δεν εχει ναυτικο. μπορει να μπει απο τον εβρο ή απο τα νησια.

απο τον εβρο καλυτερα να το ξεχασει. δε περναει τιποτα απο εκει. και οι αμερικανοι να προσπαθησουν να περασουν δε θα τα καταφερουν.

απο τα νησια για να μπουν πρεπει πρωτα να κανουν αποβαση με πλωτα η απο αερα. με πλωτα το ξεχναμε γιατι στηνουμε οτι πηροβολαρχια και επιλαρχια εχουμε και βαρανε τη θαλασσα. και απο αερα εχουμε σε 1 λεπτο τα φ16 απο αθηνα στη χειροτερη.

αν μας την πεσει καποιος απο πισω ομως την κατσαμε. ποιο πολυ πρεπει να ανυσηχεις μηπως μας την πεσουν οι αλβανοι παρα οι τουρκοι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.