Jump to content

Slim fan

adagio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω την εξης ψυκτρα:Thermaltake tower 112.

Η ψυκτρα αυτη εχει υποδοχη για δυο ανεμιστηρες αλλα η τοποθετηση της σε μητρικη 939 ειναι τετοια ωστε ο ενας ανεμιστηρας να ειναι πανω και ο αλλος κατω(σε αλλες μητρικες η τοποθετηση ειναι στραμενη κατα 90 μοιρες και οι ανεμιστηρες ειναι δεξια-αριστερα).

Εχω το εξης προβλημα:Ανεμιστηρας πανω χωραει αλλα κατω εχει περιθωριο γυρω στα 10mm απο την καρτα γραφικων.

Οι περισοτεροι ανεμιστηρες στα 80mm εχουν διαστασεις 80Χ80Χ25.

Εχετε δει πουθενα ποιο λεπτους;

Θές 2 ολόιδιους ανεμιστήρες αλλιώς ένας απο τους 2 θα υπερλειτουργήσει (λόγω της πίεσης απο τον πιο γρήγορο-δυνατό)...βάλε 1 δυνατό και καλό και θα είσαι μια χαρά.

Ναι οντως να συμβει αυτο,εχεις δικιο.

Ομως εχω τωρα εναν δυνατο πανω και η θερμοκρασια σε idle ειναι γυρω στους 42-45.

Νομιζω ειναι λιγο παραπανω απο το φυσιολογικο αυτη η θερμοκρασια...

Ανοιξε μια τρυπα στο πλαινο απεναντι απο την cpu και βαλε εναν 12ρη να φυσαει πανω στην ψυκτρα και θα εισαι super.

Εχω βαλει ηδη εναν να φυσαει πανω στην ψυκτρα και εχει υποδοχη για αλλο ενα ακομα το κουτι.

Θα δοκιμασω να βαλω και ενα δευτερο και ελπιζω να δω διαφορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.