AquaSonic1442169069 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 Το υπεροχο λαπτακι :042: μου, Toshiba tecra 730cdt, μου εχει κανει τα νευρα αστα να πανε. Οι παρακατω ερωτησεις ειναι αυτες που αμα απαντηθουν θα το σωσουν απο τον βυθο της θαλασσας...1)Που στο καλο μπορω να βρω στην Αθηνα μνημες για αυτο? (Κατασκευη 1996)2)Η οθονη (τφτ 1024χ768) στην δεξια μερια της παρουσιαζει ενα περιεργο φαινομενο, στο οποιο αμα ειναι διαφορα αναμεσα σε δυο χρωματα οπως το μαυρο με το ασπρο βγαινει μια λωριδα με κιτρινα πιξελ αναμεσα. Γιατι?3)Αγορασα μια pcmcia καρτα που βγαζει 2 usb 2.0. Για τα 95 που ειχα στο λαπτακι μου δεν υπαρχουν οδηγοι. Οποτε εβαλα τα 98. Στα 98 λοιπον, μολις βαλει τους οδηγους, ακουγεται ενα μπιπ απο το ηχειακι και κολλανε τα παντα, ακομα και το λαμπακι του σκληρου. Τι να κανω?4)Ο σκληρος εδω και 15 λεπτα κανει φορυβο πολυ δυνατοτερο απο οτι κανονικα. Να αρχισω να ψαχνω για μεταχειρισμενο? Μεχρι ποσο λετε να παρει? Για να λεμε ομως και την αληθεια, μου φαινεται οτι πηγαινει πιο γρηγορα τωρα!5)Τι ειναι μπλε και κανει πιου πιου?Εχω περασει την τελευταια εκδοση του bios, αλλαξα θυρα pcmcia το εχω φορμαρει πανω απο 5 φορες ξαναβαζοντας 95 και 98. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Φεβρουάριος 25, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Μετα απο ενα Thorough scan ο σκληρος ηρεμησε. Οποτε ενα προβλημα λιγοτερο (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Το υπεροχο λαπτακι :042: μου, Toshiba tecra 730cdt, μου εχει κανει τα νευρα αστα να πανε. Οι παρακατω ερωτησεις ειναι αυτες που αμα απαντηθουν θα το σωσουν απο τον βυθο της θαλασσας... 1)Που στο καλο μπορω να βρω στην Αθηνα μνημες για αυτο? (Κατασκευη 1996) 2)Η οθονη (τφτ 1024χ768) στην δεξια μερια της παρουσιαζει ενα περιεργο φαινομενο, στο οποιο αμα ειναι διαφορα αναμεσα σε δυο χρωματα οπως το μαυρο με το ασπρο βγαινει μια λωριδα με κιτρινα πιξελ αναμεσα. Γιατι? 3)Αγορασα μια pcmcia καρτα που βγαζει 2 usb 2.0. Για τα 95 που ειχα στο λαπτακι μου δεν υπαρχουν οδηγοι. Οποτε εβαλα τα 98. Στα 98 λοιπον, μολις βαλει τους οδηγους, ακουγεται ενα μπιπ απο το ηχειακι και κολλανε τα παντα, ακομα και το λαμπακι του σκληρου. Τι να κανω? 4)Ο σκληρος εδω και 15 λεπτα κανει φορυβο πολυ δυνατοτερο απο οτι κανονικα. Να αρχισω να ψαχνω για μεταχειρισμενο? Μεχρι ποσο λετε να παρει? Για να λεμε ομως και την αληθεια, μου φαινεται οτι πηγαινει πιο γρηγορα τωρα! 5)Τι ειναι μπλε και κανει πιου πιου? Εχω περασει την τελευταια εκδοση του bios, αλλαξα θυρα pcmcia το εχω φορμαρει πανω απο 5 φορες ξαναβαζοντας 95 και 98. 1) Στη Netrix...κωδικό έχει ο cosmodata νομίζω....τις έχει και φτηνές πολύ. 2) Εάν μετά απο φρέσκο install στο κάνει τότε κάτι έχει χαλάσει μάλλον. Άμα κάνεις κέφι ρίξε μια ματιά στην καλωδιοτενία tft-mobo μήπως δεν πατάει καλά ή λόγω γηρατιών κάποιο καλώδιο τα χει φτύσει. 3) Στα 95 υπάρχει patch για usb (rev. B 95άρια) αλλά πέραν αυτού τσέκαρε οτι υποστηρίζει cardbus 32-bit και οτι ο ocntroller pcmcia δεν είναι παλιός 16-bitος 4) Στο Armada 7700dt (1997) έχω βάλει και 40άρη και ενώ στο bios βλέπει μέχρι 8G κατά το format και μέσα στα win τα 40G φαίνονται παντού κανονικά. Το έχω δεί και σε pressario 1234 οπότε μια googlιά ίσως αποκαλύψει κάτι και επι του συγκεκριμένου μοντέλου. 5) O Soler:p (c u Sunday man)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Φεβρουάριος 25, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 1)Ελπιζω να μην εννοεις απλες edo. Αυτο περνει με βυσμα περιεργο. Νετριχ?2)Μια φορα προσπαθησα να το ξεβιδωσω... και οταν το βιδωσα ειδα πως μου περισεψαν βιδες... Ασε που βαριεμαι κιολας...3)Στο bios γραφει cardbus/16-bit. Στα παραθυρα 32. Τι να πιστεψω? Αυτο που γραφεις το ξερω. Αλλα δεν βρισκω driver για την συγκεκριμενη καρτα (Στα 98 το βλεπει ως Nec open host usb controller)4)Ο ποιο μικρος 2,5 που μπορω να βρω ποιος ειναι?5)ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εγραψες!!! (Soler χωρις παρεξηγιση ετσι?)Ευχαριστω για τις απαντησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 1) Ιντεάλ Ηλεκτρονική - Toshiba (210-5193940)2) Αν είναι στη μέση, μάλλον έχει χαλάσει η οθόνη3) Ασε το εκεί. Μην το βάλεις εκεί που λέει PCIC Compatible.4) έχω ένα 12GB ελαφρώς μεταχειρισμένο και δοκιμασμένο που κάθεται.5) Ένα στρουμφάκι...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Φεβρουάριος 26, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Ευχαριστω!!! Θα δοκιμασω τα παντα (Θα βαλω και χρ στην χειροτερα... σε ρ150 με 16μβ ραμ!!!)5)Το μπλε πιου πιου ειναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.