Jump to content

Review της LG 1915S

AlienHack

Recommended Posts

Επιτέλους βρήκα review της LG 1915S που έχει και μετρήσεις χρωμάτων. ΕΙναι απο μετάφραση σελίδας μεσο yahoo, η αρχική γλώσσα ήταν μαλλον ισπανικα, οπότε μην φρικάρετε αν δεν βγάζουν και πολυ νόημα τα αγγλικά

http://tools.search.yahoo.com/language/translation/translatedPage.php?lp=fr_en&text=http%3a%2f%2fwww.presence-pc.com%2farticle-207-6.html

Απότι λέει και στο review καλή απόκριση για παιχνίδια, δύσκολη να ρυθμήσεις και όχι πολύ καλή στα σκοτεινά και μαύρα χρώματα..

ε, τα γνωστά! όντως αυτά που λέει ισχύουν, με εξαίρεση το uniformity που δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι,

αλλά εμένα δεν με προβληματίζει.

πάντως δεν περίμενα να επιβεβαιώνει το 500:1 contrast.

την περίμενα πιο κάτω. μάλλον θα είναι λόγω του έντονου λευκού.

Παιδιά, είναι άλλο η σωστή απόδοση του μαύρου και άλλο το contrast.

Π.χ η Philips 190X5 έχει το ίδιο πάνελ με την LG 1915S αλλά λόγο τον πιο ποιοτικών ηλεκτρωνικών της αποδίδει πιστά το μαύρο κι ας έχει το ίδιο contrast. Να ένα review και των δύο οθονών που αποδεικνύει τα λεγομενά μου.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 14:12]

δεν νομίζω να έχει και τόση διαφορά. είναι πιο πολύ θέμα τεχνολογίας του πάνελ.

Διάβασες το review;Μάλλον όχι.

το διάβασα. φαίνεται καλύτερη, αλλά με αυτά τα χρήματα δεν πας να πάρεις τέτοιο πάνελ.

το 0.30 black που δίνει είναι και αυτό σχετικά υψηλό.

δεν είναι μόνο τα ηλεκτρονικά που παίζουν ρόλο, είναι και το backlight που μπορεί να διαφέρει.

η lg παραείναι φωτεινή.

παρεπιπτόντως, είναι το ίδιο review με αυτό που αναφέρεται παραπάνω, στα γαλλικά.

Το λευκό της δεν σου φαίνεται υπερβολικά μπλέ σε όλες τις θερμοκρασίες του?

Ακόμα και σε 6500 μπλεδίζει και κουράζει.

Μου φαίνεται ότι τα χρώματα φέρνουν σε σονυ τβ όσον αφορά την ψυχρότητά τους.

Το κομμάτι που χρησιμοποιώ να φταίει ή ολες έτσι είναι οι lg?

Εκτός και αν οι 1730 και 1915 χρησιμοποιούν τελείως διαφορετικά πανελ...

έχει μια μπλε αίσθηση, ιδιαίτερα αν παίξεις με τις θερμοκρασίες των χρωμάτων μετά σου φένεται πολύ μπλε,

αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί. συνήθεια είναι. αυτό που μου αρέσει είναι η καθαρότητα της απεικόνισης.

H 1915S εχει εξαφανιστει απο την αγορα της Θεσσαλονικης. Έψαξα σε 3-4 μαγαζιά που συνεργάζομαι και όλοι την περιμένουν στις 15-20 του μηνός.. Αν έχει κανένας ιδέα που μπορώ να την βρώ... Φαίνεται να πουλάνε σαν τρελλές λογο τιμής και λόγο 12ms response και ας μήν ειναι οτι καλυτερο στο μαυρο και στα χρώματα

ακομα πιο φθηνα στο eshop.εγω την πηρα πριν 3 βδομαδες 395 αλλα εχουν απο τοτε να την βαλουν στο site τους.alienhack δοκιμασε να τους παρεις τηλ μπας και μπορουν να στην φερουν.

Χθες πηρα την 1915S. Εμεινα οχι απλοσ ευχαριστημενοσς αλλα με υπερ-καλυψε / ικανοποιησε.

Χωρις ιδιαίτερες ρυθμήσεις μπορεσα να παίξω games και να δώ ταινια πολυ καλυτερα απο οτι με την 17 αρα TFT Philips μου και την 19 αρα Viewsonic CRT μου. Και εκπληκτική τιμή.

Στην ταινία που ειδα ξαπλομένος απο απόσταση 2-3 m τα χρώμματα ήταν ζωντανα , το μαύρο αρκετα σκουρο, γενικα super ικανοποιημένος. Με τα σχολια που άκουγα εδω περίμενα πολύ μέτριες αποδόσεις. Αλλα τελικα το όλο θέμα ειναι με τι οθόνη εχεις συνηθήσει. Και η 1915S ειναι καλύτερη και απο τισ 2 που μεχρι τώρα χρισημοποιούσα, γενικα απο τις 5-6 οθόνες που περάσαν απο τα χέρια μου μόνο η Sony Trinitron 15'' CRT που είχα ήταν απεχτη αλλα έχανε λόγο λίγον ιντζών (και σκεφτείτε οτι την sony την ειχα πάρει το 98 400+ ευρό (δραχμες τοτε)...

:jump:

έλεος η δικιά μου sony δε συγκρίνεται με την lg. η lg σαφώς καλύτερη.

επίσης ακριβώς αυτό έλεγα κι εγώ, ωραία όλ'αυτά τα θεωρητικά, αλλά εμένα μου φένεται άπαιχτη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.