AlienHack Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2005 Επιτέλους βρήκα review της LG 1915S που έχει και μετρήσεις χρωμάτων. ΕΙναι απο μετάφραση σελίδας μεσο yahoo, η αρχική γλώσσα ήταν μαλλον ισπανικα, οπότε μην φρικάρετε αν δεν βγάζουν και πολυ νόημα τα αγγλικάhttp://tools.search.yahoo.com/language/translation/translatedPage.php?lp=fr_en&text=http%3a%2f%2fwww.presence-pc.com%2farticle-207-6.htmlΑπότι λέει και στο review καλή απόκριση για παιχνίδια, δύσκολη να ρυθμήσεις και όχι πολύ καλή στα σκοτεινά και μαύρα χρώματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 ε, τα γνωστά! όντως αυτά που λέει ισχύουν, με εξαίρεση το uniformity που δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι,αλλά εμένα δεν με προβληματίζει.πάντως δεν περίμενα να επιβεβαιώνει το 500:1 contrast.την περίμενα πιο κάτω. μάλλον θα είναι λόγω του έντονου λευκού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Παιδιά, είναι άλλο η σωστή απόδοση του μαύρου και άλλο το contrast.Π.χ η Philips 190X5 έχει το ίδιο πάνελ με την LG 1915S αλλά λόγο τον πιο ποιοτικών ηλεκτρωνικών της αποδίδει πιστά το μαύρο κι ας έχει το ίδιο contrast. Να ένα review και των δύο οθονών που αποδεικνύει τα λεγομενά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 δεν νομίζω να έχει και τόση διαφορά. είναι πιο πολύ θέμα τεχνολογίας του πάνελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 14:12] δεν νομίζω να έχει και τόση διαφορά. είναι πιο πολύ θέμα τεχνολογίας του πάνελ. Διάβασες το review;Μάλλον όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 το διάβασα. φαίνεται καλύτερη, αλλά με αυτά τα χρήματα δεν πας να πάρεις τέτοιο πάνελ.το 0.30 black που δίνει είναι και αυτό σχετικά υψηλό.δεν είναι μόνο τα ηλεκτρονικά που παίζουν ρόλο, είναι και το backlight που μπορεί να διαφέρει.η lg παραείναι φωτεινή.παρεπιπτόντως, είναι το ίδιο review με αυτό που αναφέρεται παραπάνω, στα γαλλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αυτό παρατηρώ και στην 1730.ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ φωτεινή τόσο όσο να καταντάει κουραστική...Φαντάζομαι το ίδιο "παίζει" και στην 1915. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 ναι, εγώ τη δουλεύω με πολύ χαμηλή φωτεινότητα (γύρω στο 40-50%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Το λευκό της δεν σου φαίνεται υπερβολικά μπλέ σε όλες τις θερμοκρασίες του?Ακόμα και σε 6500 μπλεδίζει και κουράζει.Μου φαίνεται ότι τα χρώματα φέρνουν σε σονυ τβ όσον αφορά την ψυχρότητά τους.Το κομμάτι που χρησιμοποιώ να φταίει ή ολες έτσι είναι οι lg?Εκτός και αν οι 1730 και 1915 χρησιμοποιούν τελείως διαφορετικά πανελ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 έχει μια μπλε αίσθηση, ιδιαίτερα αν παίξεις με τις θερμοκρασίες των χρωμάτων μετά σου φένεται πολύ μπλε,αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί. συνήθεια είναι. αυτό που μου αρέσει είναι η καθαρότητα της απεικόνισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Kai η 1920π ίδια αίσθηση να έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Ιανουάριος 13, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 H 1915S εχει εξαφανιστει απο την αγορα της Θεσσαλονικης. Έψαξα σε 3-4 μαγαζιά που συνεργάζομαι και όλοι την περιμένουν στις 15-20 του μηνός.. Αν έχει κανένας ιδέα που μπορώ να την βρώ... Φαίνεται να πουλάνε σαν τρελλές λογο τιμής και λόγο 12ms response και ας μήν ειναι οτι καλυτερο στο μαυρο και στα χρώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 ε ναι, γι' αυτό τις πήραμε, με 430$ 19'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Ιανουάριος 13, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 ακομα πιο φθηνα στο eshop.εγω την πηρα πριν 3 βδομαδες 395 αλλα εχουν απο τοτε να την βαλουν στο site τους.alienhack δοκιμασε να τους παρεις τηλ μπας και μπορουν να στην φερουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Kai η 1920π ίδια αίσθηση να έχει? Δεν θα το ελεγα.Διαφορετικο panel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 14, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Για 1920p:Να συμπεράνω άρα ότι το λευκό της άρα είναι καλό?Δεν σε κουράζει -υπερβολική φωτεινότητα, λευκό λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 14, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Mια χαρα ειναι το λευκο της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Ιανουάριος 21, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Χθες πηρα την 1915S. Εμεινα οχι απλοσ ευχαριστημενοσς αλλα με υπερ-καλυψε / ικανοποιησε. Χωρις ιδιαίτερες ρυθμήσεις μπορεσα να παίξω games και να δώ ταινια πολυ καλυτερα απο οτι με την 17 αρα TFT Philips μου και την 19 αρα Viewsonic CRT μου. Και εκπληκτική τιμή. Στην ταινία που ειδα ξαπλομένος απο απόσταση 2-3 m τα χρώμματα ήταν ζωντανα , το μαύρο αρκετα σκουρο, γενικα super ικανοποιημένος. Με τα σχολια που άκουγα εδω περίμενα πολύ μέτριες αποδόσεις. Αλλα τελικα το όλο θέμα ειναι με τι οθόνη εχεις συνηθήσει. Και η 1915S ειναι καλύτερη και απο τισ 2 που μεχρι τώρα χρισημοποιούσα, γενικα απο τις 5-6 οθόνες που περάσαν απο τα χέρια μου μόνο η Sony Trinitron 15'' CRT που είχα ήταν απεχτη αλλα έχανε λόγο λίγον ιντζών (και σκεφτείτε οτι την sony την ειχα πάρει το 98 400+ ευρό (δραχμες τοτε)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 έλεος η δικιά μου sony δε συγκρίνεται με την lg. η lg σαφώς καλύτερη.επίσης ακριβώς αυτό έλεγα κι εγώ, ωραία όλ'αυτά τα θεωρητικά, αλλά εμένα μου φένεται άπαιχτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 24, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αλλος ενας ευτυχης κατοχος της 1915s !!! Απο αυτα που ειχα διαβασει δεν περιμενα να ειναι τοσο καλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.