Jump to content

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών

Elu Thingol1442169091

Recommended Posts

Ειναι μια prolink 6600gt. Παιδια μια βδομαδα την εχω, και δεν την εχω πειραξει καθολου. Μονο σε παιχνιδια ενα κομματι του πανω μερους της οθονης ειναι καταμαυρο. Δεν δειχνει τιποτα... Δυστηχως και περιεργως αν παω να παρω screenshot δεν φαινεται το προβλημα, γιαυτο δινω ενα και κυκλωνω που ειναι το προβλημα. Δεν ξερω τιποτα απο καρτες γραφικων οποτε να ειστε λιγο πιο αναλυτικοι αποτι συνηθως...

Υ.Γ. Την ωρα που γραφω αυτο το post κατεβαζω τους 66.93 απο το site της nvidia οποτε (αν και δεν νομιζω) αν το προβλημα εξαλειφθει... ακυρο. Απλα πειτε μου, υπαρχει περιπτωση να εχει καει η καρτα?

post-1364-1442173995,6908_thumb.jpg

1. Εχεις προβλημα με την καρτα σου αλλα βαριεσαι να ανοιξεις thread με αποτελεσμα να ποσταρεις σε thread αλλου χρηστη και να το χαλας.

Στο συγκεκριμενο thread ο φιλος ειχε προβλημα με υπερχρονισμενη καρτα γραφικων, ενω η δικια σου ειναι normal, λαθος μερος αλλη κατηγορια, αλλου ειδους προβλημα.

2. Αν και σου εχω στειλει και pm γιαυτον τον λογο , εξακολουθεις να λες-παρακαλας τους χρηστες, να πανε καπου που εχεις ποσταρει το προβλημα σου και να σου δωσουν λυση και αυτο το κανεις ΚΑΙ απο ΑΣΧΕΤΑ threads!

Λες και οποιος μπαινει στο forum, δεν βλεπει ολα τα νεα post.

Στα εχω πει και prive αυτα, με αναγκαζεις να στα πω και δημοσια.

@Προς ολους: ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ το thread που ανοιγει καποιος χρηστης και για το δικο μας προβλημα ανοιγουμε ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.

Απο εκει και περα ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ και ΞΕΡΕΙ και ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ θα μας απαντησει.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

:)

Τωρα η κλασικη απαντηση...απο τους 20 που ξερω που πηραν αυτην την καρτα οι 15 εχουν προβλημα (κ εγω μεσα οταν την ειχα)

τι να πεις...χαζο chip...

ποιας εταιριας εχεις ?prolink να φανταστω σαν του Μαριου ?:D

:)

Τωρα η κλασικη απαντηση...απο τους 20 που ξερω που πηραν αυτην την καρτα οι 15 εχουν προβλημα (κ εγω μεσα οταν την ειχα)

τι να πεις...χαζο chip...

ποιας εταιριας εχεις ?prolink να φανταστω σαν του Μαριου ?:D

Ναι, μαζι πηγαμε και την πηραμε. Ο μαριος μου ειπε οτι εσυ του την προτεινες αναμεσα σε αυτην και τη gigabyte. Παντως το προβλημα μου το βγαζει μονο στο Armies of exigo ενω πριν ηταν και σε αλλα(nfsu2, max payne, shadow ops).Τι μπορει να εφταιγε? Παντως μεχρι τωρα δεν μου εχει δημιουργησει αλλο προβλημα... θα δουμε τι θα γινει με αλλα παιχνιδια... :001:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.