Jump to content

Έχω πολλές τύψεις

cakrit1442169096

Recommended Posts

Δεν νοιώθο καλά.... μετά από τόσα χρόνια, από τον ΄φοβερό athlon slot 550 τώρα η καρδιά του συστήματος μου είναι intel μπλιαχ!!!

και τώρα θα πείτε τι τον πήρα... ε δεν τον πήρα .. μου τον .έδωσε το καρντασι μου... από τα 2.4 στα 3.2 δεν είναι και λίγο....

Αυτό όμως που σκέφτομαι ειναι.. ρε μπας να τον ξαποστείλω, να τον πουλήσω και να πάρω πάλι amd?

Νοιώθο προδότης... λέτε αν αφησω όλα τα αυτοκόλητα και τα σημαιάκια της amd γυρω γυρω να μετανοιώσει ο cpu που γεννήθηκε intel και να γίνει amd?

Άμα το σύστημα δουλεύει απροβλημάτιστα και αν τυχαίνει και έχει και τίποτα ΗΤ κάτσε όπως είσαι. Πολύ περισσότερο αν δεν σου χρειάζεται κάτι περισσότερο....

συμφωνω κρατα τον ιντελ, με λιγα λογια εχεις την ευκαιρια να δοκιμασεις τους ιντελ χωρις λεφτα , αφου σου των εδωσε ο αδερφος σου.

τωρα αν δεν σου αρεσει πουλα τον και παρε εναν 64μπιτο, αλλα πρωτα κανε την δοκιμη

εμενα και duron να μου δεινανε και celeron τσαμπα δεν θα ελεγα οχι, ουτε θα ενιωθα ντροπη, ελα ομως που δεν εχω μεγαλυτερο αδερφο, αλλα εχω μικροτερο

Να πουληθεί πάραυτα!

Τέλος πια στα ύπουλα μέσα της Intel για λυγίσει τους Amdδες!

Είμαι σίγουρος οτι το καρντάσι έχει πάρει απο κάπου μίζα!

Γιατί πώς να το κάνουμε... η Amd δέν είναι απλά μια εταιρεία

ούτε έχεις απλά ενα επεξεργαστή.. AMD είναι ιδέα - είναι τρόπος ζωής!

:030:

Δεν νοιώθο καλά.... μετά από τόσα χρόνια, από τον ΄φοβερό athlon slot 550 τώρα η καρδιά του συστήματος μου είναι intel μπλιαχ!!!

και τώρα θα πείτε τι τον πήρα... ε δεν τον πήρα .. μου τον .έδωσε το καρντασι μου... από τα 2.4 στα 3.2 δεν είναι και λίγο....

Αυτό όμως που σκέφτομαι ειναι.. ρε μπας να τον ξαποστείλω, να τον πουλήσω και να πάρω πάλι amd?

Νοιώθο προδότης... λέτε αν αφησω όλα τα αυτοκόλητα και τα σημαιάκια της amd γυρω γυρω να μετανοιώσει ο cpu που γεννήθηκε intel και να γίνει amd?

Με τόση δυσαρέσκεια που εκπέμπεις απορώ ,,, γιατί τον ''πήρες΄΄ ?

Όπως φαίνεται είσαι τυχερός , γιατί η μοίρα σου επιτρέπει να έχεις Intel!

:046: :046:

Ναι αλλα η ατιμη κοινωνια τον αναγκασε να μεινει μακρια απο την αγαπημενη του... :022: :022:

Θα τρελαθούμε τελείως μου φένεται....φίλε σκότωσέ τα στις αγγελίες να τα πάρουμε εμείς its ok, άμα το σηκώνει η τσέπη σου στο ράβε ξήλωνε θα σαι μια ζωή....και για να λέμε τα σύκα σύκα και τον Σάκη.....Σάκη, το σύστημα είναι κομπλέ, άμα τώρα χαλιέσαι που έχεις σούξου μάρκα αντί για μούξου, άλλου παππά (Γιοσάκη) ευαγγέλιο. Η γνώμη μου?....το έλιωσες? του στράγγιξες και το τελευταίο €?....άμα είναι έτσι και το φυσάς το χρήμα προχώρα....ακόμα περιμένω beta tester για SLi στο forum. Αλλιώς μια χαρά είναι, βάλε και μια vga και κάνε απόσβεση τα χρήματά σου :)

αυτοι που ξέρουν την ιστορία μου ξέρουν οτι ο μόνος λόγος που άλλαξα την cpu ήταν η ασυμβατότητα της mb μου με το reserator ... αν βρω να αλλάξω το board του athlon η να πουλήσω τον intel θα ξαναγυρίσω στα παλιά ¨Π

κοίτα τι μπορείς να κανεις...2 πράγματα..

1) κρατα το AMD γιατί όπως είπε k κάπης πιο πάνω AMD ιάνει τρόπος ζωής...

και δεύτερο και πιο κύριο

2)χάρισε σε εμενα το AMD για να έχω 2 cpu k σε λίγο 2 pc...

αφού δεν τον πας τι τον κρατάς?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.