XTCgr Ιανουάριος 8, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 χρονια πολλά ώριμε 30αρη! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 8, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Χρονια πολλα ερωτυλε ξενυχτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 8, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Χρόνια Πολλά ρε! Και όχι άλλο κάψιμο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 8, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Διονυση χρονια πολλα και οτι επιθυμεις ( εκτος του να συνδεεσαι σε ενα ΑΡ για πανω απο μια μερα χωρις προβλημα):magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 8, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 χρονια πολλα διονυσακο και απο μενα........οτι ποθεις φιλε μου να σου ρθει αβιαστα και γρηγορα.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 9, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από μένα παλικάρι........Εύχομαι το 2005 να σου πάνε όλα καλά....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 9, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Σαν ευχαριστώ πολύ παιδιά... ξέρω ότι από εδώ μέσα έχω γνωρίσει άτομα που μπορώ να θεωρώ φίλους. Ευχαριστώ και τα παιδιά που καταφέραμε να βρεθούμε μαζί σήμερα αλλά και όσους βρίσκονται μακριά. Πραγματικά ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 9, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 τελικά δε μας είπες την τούρτα την έφαγες όλοι μόνος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 9, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell τελικά δε μας είπες την τούρτα την έφαγες όλοι μόνος σου? Δεν έλαβα τούρτα... δεν χρειάζεται άλλωστε... δεν έχουν σημασία τα δώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 9, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Ξέρω ότι τα έχεις πάρει στο κράνος που δεν ήρθα αλλά να μια καρτούλα για τα γενέθλια σου :flower: μη την δώσεις στον Chosen όμως, θα καταφέρει να με ξεβρακώσει ακόμα και πίσω από τον αρκούδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 9, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από enduracellμη την δώσεις στον Chosen όμως, θα καταφέρει να με ξεβρακώσει ακόμα και πίσω από τον αρκούδο LOL! Χαλαρααααα...! Ετσι που εισαι κ στη φωτο αναμεσα στα ποδια της αρκουδας......εχει να πεσει το γελειο της αρκουδας...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 9, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Βασικα βλεπω ηδη την φωτο...ο αρκουδος γυμνος, να.......σου "βαζει χερι". Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιανουάριος 9, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 χαχαχαχχαχ...αμαν ρε γιαννίκο...πας γυρεύοντας και εσυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 9, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Να το τριτωσω το καραγκιοζιλικι με τα καθυστερημενα "Χρονια Πολλα":daisy: :clap: :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 9, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Χρονια πολλα,και οτι επιθυμεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 10, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Aν και καθυστερημενα.Χρονια πολλα και απο μενα Διονυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 12, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Και από εμένα καθυστερημένα τα χρόνια πολλά αλλά κάλιο αργά παρά αργότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.