Jump to content

Μια επίσκεψη στη Σουηδία...

Chosen

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Πλάκα πλάκα ένα feature να μπορώ να ειδοποιούμαι για κάθε post που κάνει ο φίλτατος Πέτρος, θα το ήθελα :hehe:

Αρχική απάντηση από sotiris

πραγματική είναι η ταμπέλα?

Δεν νομίζω... προσωπικά, φοβάμαι για τα χειρότερα :rofl:

περίμενα να έχει πιο πολλά χιόνια στη Σουηδία :eek::hehe: (για να κάνω εγγραφή σε αυτό το θέμα με πιο κομψό τρόπο :hehe: )

Μπορεί να έχασα την εκδρομούλα αλλά δε κοιμάμαι ήσυχος, η δύναμη του paintshop..

Αρχική απάντηση από RootX

Δεν φτάσατε ακόμα ???

Kατσε ντεεε...κοντζαμ Σουηδια(aka Swede's homeland :hehe: ) ειναι αυτη :p

Αρχική απάντηση από Samael

Kατσε ντεεε...κοντζαμ Σουηδια(aka Swede's homeland :hehe: ) ειναι αυτη :p

45 χιλιόμετρα από τις 08/01 βρε sam? τι σ**α, και με ηλεκτροκίνητο πατίνι, θα είχαν φτάσει....

δε νομίζω Φάνη, είναι 11.25χιλίομετρα την ημέρα, δε βγαίνουν με πατίνι. Μάλλον κάτι θα πάθαν τα παιδιά, μπορεί να τους κρατάει ομήρους ο Σουηδός.

45 χιλιόμετρα από τις 08/01 βρε sam? τι σ**α, και με ηλεκτροκίνητο πατίνι, θα είχαν φτάσει....

Και φτασαμε και φωτογραφιες βγαλαμε, αλλα ενα πουλακι, chromaτος ροζ, μου ειπε οτι καποιος αδμινης δυσανασχετησε και αλλαξα γνωμη, ασε να μη μπλεκω και με την διευθαρμενη εξουσια του TheLab...

(οχι, δε δυσανασχετησε ο Σουηδος...)

Κρίμα, αν παίχτηκε τέτοια μπινιά στο background, ενίσταμαι και ξεκινώ εξέγερση....

Xαχαχ!Ποιος ατιμος αδμινης αραγε να ειναι? :hehe:

Κρίμα, αν παίχτηκε τέτοια μπινιά στο background, ενίσταμαι και ξεκινώ εξέγερση....

Ξεκινα αμεσα τις διαπραγματευσεις! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.