volanis1980 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 Τρέχοντας ένα Nero CD/DVD Speed σε ένα γραμμένο ΤΥ DVD-R 4x, πήρα την παρακάτω καμπύλη. Επειδή οι γνώσεις μου είναι λίγες μπορεί να μου πει κάποιος αν η καμπύλη είναι φυσιολογική (αν είναι καλογραμμένο δηλαδή το DVD) ή όχι; Εμένα χάλια μου φαίνεται (είχα συνηθίσει την κλασσική ομαλή καμπύλη) αλλά τόσο συμμετρικά κακογραμμένο; :017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Φεβρουάριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Εισαι σιγουρος οτι προκειται για καμπυλη αναγνωσης? Μπορεις να επαναλαβεις το τεστ με το ιδιο DVD και με καποιο αλλο και να ποσταρεις ολοκληρες τις φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
volanis1980 Φεβρουάριος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Άκυρο το thread παιδιά! Το έτρεξα σήμερα άλλες 2 φορές και η καμπύλη ήταν άψογη. Hemispasm, ανάγνωση ήταν αλλά μάλλον κάτι έτρεχε στο backround και προκάλεσε τα εικονικά σπασίματα. :101: Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Φεβρουάριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Μοιαζει πολυ με καμπυλη εγγραφης κατα την οποια δουλευει συνεχεια το running OPC (Optimum Power Calibration) για αυτο και η απορια μου. Αφου ολα ειναι οκ τωρα no prob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.