Papas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 Παιδια πηρα την Msi 6800GT και πηγα να αλαξω την ψυκτρα αλλα οταν ξεβιδωσα ολες τις βιδες και πηγα να την βγαλω δεν εβγαινε! Σαν να ειναι κολιμενη με epoxy πανω στo gpu kαι στις μνημες. :027: Η καρτα εχει την ψυκτρα της Ultra πανω. Υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κανω? Παντως δεν βρηκα αλλη βιδα που να μην την ειχα βγαλει. Σκεφτωμουνα να βαλω της Arctic πανω. Λετε να μην αξιζει τον κοπο? :068:
ea6gka Φεβρουάριος 21, 2005 #2 Φεβρουάριος 21, 2005 θα τη ζεστανεις με το πιστολακι και θα ξεκολησει. προσεξε μη το παρακανεις μονο .
Papas Φεβρουάριος 22, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 22, 2005 Βασικα δεν ξερω τι θα ειναι καλυτερο για oc αλλα θα το ψαξω. Αφτο για το πιστολακι πρωτη φορα το ακουω. Να ζεστανω την ψυκτρα απο πανω δλδ? Μην καψω τπτ. Και κατι αλλο... Το προγραμμα για oc της καρτας δεν δουλευει. Δεν ξερω κ γω τι παιζει. Το εκανα reinstalll αλλα δεν αλλαξε τπτ Πιο λες να χρησιμοπιοισω και που θα το βρω?
varelasj Φεβρουάριος 22, 2005 #5 Φεβρουάριος 22, 2005 Papas έγραψε: Βασικα δεν ξερω τι θα ειναι καλυτερο για oc αλλα θα το ψαξω. Αφτο για το πιστολακι πρωτη φορα το ακουω. Να ζεστανω την ψυκτρα απο πανω δλδ? Μην καψω τπτ. Και κατι αλλο... Το προγραμμα για oc της καρτας δεν δουλευει. Δεν ξερω κ γω τι παιζει. Το εκανα reinstalll αλλα δεν αλλαξε τπτ Πιο λες να χρησιμοπιοισω και που θα το βρω? Χαλαρα δουλεψε με το riva δε νομιζω να εχεις καποιο prob με αυτο! Κατεβασε το απο εδω !
PlanetmanR5 Φεβρουάριος 22, 2005 #6 Φεβρουάριος 22, 2005 SotosLg έγραψε: γιατι δεν βαζεις το Giant 3 της thermaltake?Δεν νομιζω να κανει στην 6800gt!Οποτε η μονη λυση ειναι το artic cooling!
Papas Φεβρουάριος 22, 2005 Author #7 Φεβρουάριος 22, 2005 ΤΗΧ παιδια θα κοιταξω τι μπορω να κανω. Οσο αφορα για οc ανεβαινει η MSI? Δεν εχω ασχοληθει γιατι δεν εχο οθονη αυριο παιρνω. Τωρα ειναι σε ΤV συνδεδεμενος. Δεν ειχα ωρα. Για να ξεκολισει η ψυκτρα θα την ζεστανω? εγω ειχα ακουσει οτι την βαζεις σε καταψυξη. LOL
zillakarpen Φεβρουάριος 23, 2005 #8 Φεβρουάριος 23, 2005 Καλύτερα με το πιστολάκι αν και γω έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για μητρική όμως.Με την μέθοδο της κατάψυξης είναι πολύ πιθανόν να γίνει υγροποίηση και αν δεν στεγνώσει καλά και το βάλεις σε λειτουργία ...... Θα κλάψουνε μανούλες
madg1442169081 Φεβρουάριος 25, 2005 #9 Φεβρουάριος 25, 2005 μεταξύ της ψύκτρας και του gpu υπάρχει θερμοαγώγιμη πάστα η οποία όταν η κάρτα είναι κρύα στερεοποιείται.Με το μπιστολάκι αν την ζεστάνεις λίγο θα είσαι ok, και γω αυτή τη διαδικασία ακολούθησα βάζοντας το artic πάνω στη δική μου 5900xt.
Papas Φεβρουάριος 27, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 27, 2005 θα το κοιταξω γιατι δεν εχω ακομα ωρα. Για ψυξη δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα βαλω. Βασικα θα δω καμια διαφορα με της Arctic η δεν αξιζει?
madg1442169081 Φεβρουάριος 27, 2005 #11 Φεβρουάριος 27, 2005 αν η μαμα ψυκτρα σου δεν καλύπτει και τις μνήμες θα δεις αισθητή διαφορά , τουλάχιστον αυτό συνέβει σε μένα με την 5900χτ που είχε ψυξη μόνο για τον πυρήνα!!!!!
mefistofelis Φεβρουάριος 28, 2005 #13 Φεβρουάριος 28, 2005 Επισης κατα την αφαιρεση της φροντισε να κανεις περιστροφικες κινησεις με μικρη ελξη προς τα ανω.Ετσι θα βγει πιο ευκολα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.