aspirin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2005 Είμαι στη φάση για ψηφιακή μηχανή. Έχω καταλήξει στην Α85. Βασικά την Α95 έβαλα στο μάτι αλλά το ταμείον είναι μείον! Βασικά συγκρίνοντας την τιμή της συγκεκριμένης μηχανής στο pixmania και σε ελληνικό κατάστημα είδα ότι κερδίζω 20 ευρώ αν τη ψωνίσω από το pixmania. Κάτι έιναι και τα 20 ευρώ αλλά από την άλλη σκέφτομαι αν αξίζει η αγορά από ξένο καταστημα για να κερδίσω 20 ευρώ. Και αν αύριο μεθαύριο που πιθανόν να τα τινάξει η μηχανή αναγκαστώ να την στείλω πίσω στη Γαλλιάς και πληρώσω από πάνω το κούριερ, θα μου έχει στοιχίσει πιο ακριβά η α85. Από την άλλη είδα ότι δίνει 1+1 χρόνια εγγύηση. Εσείς τί λέτε? Με το θέμα της εγγύησης πώς έχουν τα πρόγματα αν έχεις αγοράσει στο pixmania? Θα στο κάνουν επισκυεή εδώ?ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Οχι την Α85.Δεν εχει καμμια σχεση με την Α95 για να μην σου πω οτι και η Α75 ειναι καλυτερη.Α75 η Α95... Και τελος,για 20ε δεν νομιζω οτι αξιζει η αγορα απο εξω.Ιδιαιτερα για αγορα ψμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Ιανουάριος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 a75 δεν υπάρχει περίπτωση να βρώ. Όσο για την α95 μπορώ να το καθυστερήσω λίγο αν όντως είναι τόσο καλή. Αν με το θέμα της εγγύησης δεν επιβαρυνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής της μηχανής στο εξωτερικό για σερβις τότε αξίζουν τα 20 ευρώ που γλιτώνεις αγοράζοντας απ'εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Α75 θα βρεις στο adorama με περιπου 220ε.Πριν 10 μερες ειχε...Η Α95 ειναι οντως πολυ καλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιανουάριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Μην το κάνεις για 20 ευρώ. Αν ήταν 70-100 ...το συζητάγαμε. Πάντως εγώ πήρα την IXUS 400 από εκεί όταν πρωτοβγήκε και την είχε 500, όταν το πλαίσιο την είχε 700. Οπότε με σύμφερε. Ελληνικά καταστήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Δες και εδω www.nomatica.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Ιανουάριος 8, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 το νομάτικα έχει ίδια τιμή με το πιξμανια. Τέσπα δηλαδή καλύτερη είναι η Α95 μετά η Α80 και τέλος η Α85? Έτσι παει? Το adorama που είναι? Έχει κατάστημα στην αθήνα? Τώρα ψιλομπερδεύτικα. Ποιά είναι καλύτερη αγορά και ποιά να μην πάρω? Αποκλείω καταρχήν την Α85. Βασικά η Α80 πρέπει να είναι καλή φάση. Σε τί διαφέρει από την Α85? Αν δεν κάνω λάθος είναι η το μοντέλο Α95 με 4 αντί για 5 MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 1/1.8" ccd (Α80) αντι για 1/2.7" (Α85) ... μεγάλη διαφορά .Γενικά όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο , και μεταξύ όλων των Canon A... θεωρητικά καλύτερες φωτό δίνει η Α80 ,μιας και θα βγάζει λιγότερο θόρυβο.. .Βεβαια , αν εχουν παραπλήσια τιμη , θα προτιμουσα την α95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Ιανουάριος 8, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Χμμμμ κατάλαβα. Δηλαδή μετά την Α95 δεύτερη επιλογή είναι η Α80. Αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά. Σε κανένα online καταστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 θεωρητικά την έχει το www.adorama.gr αλλα πιο ακριβά απο την Α95, εκτος αν εχουν καιρο να αλλαξουν την τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Ιανουάριος 9, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 μπαίνω στο adorama.gr αλλά δεν μπορώ να δώ τιμές. Το site δεν παίζει καλά με κανένα browser. Τέσπα θα τους πάρω τηλέφωνο για να μάθω τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatMan Ιανουάριος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 ριξε και μια ματια εδω:http://www.play247.gr/index.php?main_page=index&cPath=3_72δεν εχει την 80 αλλα εχει σε καλες τιμες την 85-95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Ιανουάριος 9, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 xmmm έχει σε πολύ καλή τιμή την Α85. Αλλά τα παιδιά εδώ λε΄νε ότι δεν αξίζει. Θα περιμένω τότε να πέσει η τιμή στην Α95 να την χτυπήσ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatMan Ιανουάριος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Οντως αξιζει να περιμενεις.Εχω δει απο κοντα και τις δυο και εχω ψηθει για την 95, αλλα ειναι ακομη ακριβουτσικη η ατιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Ιανουάριος 9, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 θα περιμενω και εγώ τότε! Αχ ατιμο ευρώ τι μας κάνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Ιανουάριος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Για δες και στο http://www.katerelos.gr σε μερικες μηχανες εχει τιμες εξωτερικου και με 2 χρονια εγγυηση. Εγω μαλλον απο εκει θα παρω την sonyw12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.