Jump to content

Noname PSU και όμως

cakrit1442169096

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια και βλέπω οτι γράφονται πολλά για τα psu να πω και εγώ την ιστορία μου. Αγόρασα από την Lion ένα PSU 420Watt το οποίο τελικά είναι noname. To είχα πληρώσει 18000 πριν 3-4 χρόνια. Από τότε το μόνο που άλλαξα ήταν να βάλω χαμηλώτερων στροφών fans για μείωση του Θορύβου. To σκυλί ακόμα δουλεύει (πάνω από 14 ώρες την μέρα κάθε μέρα) και μάλιστα η τάσεις του έχουν απόκλιση λιγότερο από 2%. Και δεν σηκώνει και λίγα:

3 οπτικές συσκευές

5 HDD ( οι 2 raptor)

3 fan 12cm

2400xp

fx5500

sb audigy 2 platinum

και καμιά 3-4 usb

Τελικά αυτό που θέλω να πώ είναι οτι με αρκετό ψάξιμο και λίγη τύχη βρίσκεις τρομερά πράγματα. ΄Ημουν τυχερός γιατί είχα την δυνατότητα να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω και πραγματικά για μένα είναι πολύ καλύτερο από πολλά psu των 150 -200 €

Τι μάρκα λέει επάνω? no-name με την κυριολεκτική έννοια δεν υπάρχει. Το δικό μου είναι Sirtec. Ο κωδικός του είναι ίδιος ακριβώς με του Chieftec 420W και του ThermalTake 420W. Και τροφοδοτεί περισσότερα πράγματα από το δικό σου.

Φασόν τραβάνε.

Τι μάρκα λέει επάνω? no-name με την κυριολεκτική έννοια δεν υπάρχει. Το δικό μου είναι Sirtec. Ο κωδικός του είναι ίδιος ακριβώς με του Chieftec 420W και του ThermalTake 420W. Και τροφοδοτεί περισσότερα πράγματα από το δικό σου.

Φασόν τραβάνε.

τι να λέει ? τίποτα... ένα κωδικό έχει και δεν βρήκα τιποτα με αυτον... noname μεχρι αηδίας :) αλλά είναι και χρυσό και ταιριάζει με την κάρτα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.