CmoS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 Παιδια θα τρελεθω....εδω και μιση ωρα καθως εβλεπα ενα εργο αρχισα να παρατηρω καποια Pixel που εμεναν κολλημενα στο κοκκινο χρωμα....ηδη ειχα 2 γκι χαλασμενα pixel..αφου καταλαβα οτι εχω 3 Pixel χαλασμενα αρα ηρθε η ωρα για αλαγη της sony hx73sdm συνεχισα να βλεπω το εργο....ουτε 2 λεπτα δε περασαν και παρατηρω αλλα 2 πρασσινα γυρο απο το προιγουμενο....για να μη τα πολυλογω ετσι εγιναν 7 και μαλλον συνεχιζουν...καποια απο αυτα φενενοτε κ στο ασπρο...τι γινετε???γιατι το επαθε αυτο?Θεωρουντε καμενα pixel αυτα ή οχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αμέ...σου κατσε καλή πλάκα πλάκα. Πίσω την οθόνη και μεγιές την καινούργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Φεβρουάριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Παλι καλα που ειναι πανω απο 5 γιατι αν θυμαμαι καλα πανω απο 5 αλλαζουν οθονη στην Sony!Aντε με το καλο η καινουρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Aντε με το καλο η καινουρια! Και πανω σε ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ε, προβλημα το λες εσυ αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αντε τυχερακια.Καλοριζικη!!! :040: :040: :040: :040: :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 θα δουμε παιδες Τωρα ο αριθμος εχει γινει....αρκετα μεγαλυτερος....οντως τα επαιξε θα παρω τηλ αυριο στη sony να μαθω τι θα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Πατνως οσο και να προσπαθεις οτι καταφερε ο cmos δεν θα το καταφερεις ευκολα... Αν μπορεις στο rma να παρεις πιστωτικο και να παρεις καμια αλλη οθονη που να την αλλαζουν με λιγοτερα καμμενα pixels πιστευω θα ηταν καλη κινηση κατα τη γνωμη μου γιατι ποτε δεν ξερεις με αυτες τις οθονες... Α και καλοριζικη η καινουρια μην ξεχνιομαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnG1416003205 Φεβρουάριος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Εγώ θα πώ Καλή τύχη.Είχα μια sony παλαιότερα , την sdm/x52 η οποία είχε διάφορα προβλήματα.Την πήγα στην sony , έγινε η αντικατάσταση και μου έδωσαν μια με ένα καμμένο pixel στο κέντρο της.Αναγκάστηκα και την πούλησα και πήρα μια LG και βρήκα την υγειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Φεβρουάριος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 προσεχε την καινουρια που θ πάρεις να ειναι όντως καινουρια γιατι δινουν και επισκευασμένες απο αλλα rma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 21, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Εγώ θα πώ Καλή τύχη.Είχα μια sony παλαιότερα , την sdm/x52 η οποία είχε διάφορα προβλήματα.Την πήγα στην sony , έγινε η αντικατάσταση και μου έδωσαν μια με ένα καμμένο pixel στο κέντρο της.Αναγκάστηκα και την πούλησα και πήρα μια LG και βρήκα την υγειά μου. To χειροτερο...και το προβλημα ειναι οτι θα μου την φερουν σπιτι κ δε μπορω ουτε κ να την δω...:@:@:@:@:@ προσεχε την καινουρια που θ πάρεις να ειναι όντως καινουρια γιατι δινουν και επισκευασμένες απο αλλα rma... Το ξερω κ το εχω ακουσει ξανα αυτο....ας ελπισω να μη εχω τπτ απο τα δυο ακομα ομως δε μου καθεται καλα οτι τα Pixel αυτα φενοντε μονο στο μαυρο κ τα περισσοτερα απο πολυ κοντα κ οχι απο μακρια...λετε να μου κανουν καμια πουστι@ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Φεβρουάριος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 αχχχ CRT FOR EVER!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnG1416003205 Φεβρουάριος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Μήπως lg for ever?H καλύτερα εγγύηση απο το πρώτο pixel for ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 25, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Δε ξερω τι...παντως την οθονη μια φορα δε μου την αλλαζουν...τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 25, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Δε ξερω τι...παντως την οθονη μια φορα δε μου την αλλαζουν...τωρα...Γιατι ρε την διαλυσες απο τα νευρα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 25, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 οχι ρε απλα η sony δε θελει να μου την αλλαξει,πεταει μια δικαιολογια οτι αυτα δεν ειναι καμενα κολλημενα Pixel(ενω ειναι) κ τελος..τι αλλο να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnG1416003205 Φεβρουάριος 25, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 οχι ρε απλα η sony δε θελει να μου την αλλαξει,πεταει μια δικαιολογια οτι αυτα δεν ειναι καμενα κολλημενα Pixel(ενω ειναι) κ τελος..τι αλλο να κανω?Τι σου λέει οτι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 25, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 τπτ..αυτα γινοντε...Ενω με βαση αυτο http://www.sony.gr/PageView.do?site=odw_el_GR&page=ProductHomeWithArticleFirstSection&article=1095156868033§ion=el_GR_Products&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FFlatpanel+LCD%2FSDM-HX73&productsku=SDMHX73B&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FFlatpanel+LCDΕιμαι για αλλαγη...Αν μπορουσε καποιος να μου πει πως ειναι ενα κολλημενο υποστοιχιο τοτε θα ημουν σιγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnG1416003205 Φεβρουάριος 25, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 τπτ..αυτα γινοντε...Ενω με βαση αυτο http://www.sony.gr/PageView.do?site=odw_el_GR&page=ProductHomeWithArticleFirstSection&article=1095156868033§ion=el_GR_Products&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FFlatpanel+LCD%2FSDM-HX73&productsku=SDMHX73B&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FFlatpanel+LCDΕιμαι για αλλαγη...Αν μπορουσε καποιος να μου πει πως ειναι ενα κολλημενο υποστοιχιο τοτε θα ημουν σιγουρος...Ωραία.Ας μην την αλλάξουν αφού δεν είναι καμένα όπως λένε αλλά να την φτιάξουν!Εγγύηση δεν έχεις?Μην το αφήσεις έτσι!Το service της sony είναι το χειρότερο αλλά όχι να μας πιάνουν και κορόιδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 25, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Θα την παω στην αντιπροσωπια αλλα δε θελω τωρα γιατι χρησιμοποιω το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.