alexandrosss Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 Προβλημα με ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη sony P32Εχω προβλημα με την ψηφιακη μου, εσπασε μια καλωδιοταινια μεσα, και δεν μου την φτιαχνει η sony λογο οτι ειναι εκτος εγγυησης, δεν φενετε ο σειριακος της αριθμος στα αφτοκολητα, λογο φθορας, και επειδη εχει ανοιχτη απο μενα(τον αδερφο μου συγκεκριμενα). :089: ξερετε κανα καταστημα, αξιοπιστο που να διορθωνει ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες sony που ειναι εκτος εγγύησης.η μηχανη δεν εχει προβλημα, αλλα η καλωδιοταινια εχει σπασει, αναφερομαι στην καλωδιοταινια που ενωνει την οθόνη, και τα κουμπια, με το υπολοιπο μέρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ρώτησε σε κάποιο φωτογραφείο ,αυτοί σίγουρα θα έχουν κονε και αλλού..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Φεβρουάριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Καλα πως εσπασε? Μονη της δεν νομιζω κατι πρεπει να ττης εκανες.....Σε κανενα μεγαλο φωτογραφειο θα πηγαινα και εγω για να σε στειλουν με τη σειρα τους σε εξειδικευμενο service. Το οποιο μπορει να χρεωνει και τα μαλλιοκεφαλα του ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Φεβρουάριος 21, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 πηγε να βαλει την καλωδιοταινια, και λεει δεν εμπενε, υποψιαζομαι ξεχασε να τραβηξει το κλιπ που εχει για να την ασφαλιζει, και τιν εσπασε.σε φωτογραφια πηγα ρωτησα αλλα μου λενε εχουν κονε μονο με την sony, και μου ειπαν να κατεβω θεσσαλονικη, λιγο παρα πολυ δυσκολο για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 σε φωτογραφια πηγα ρωτησα αλλα μου λενε εχουν κονε μονο με την sony, και μου ειπαν να κατεβω θεσσαλονικη, λιγο παρα πολυ δυσκολο για μενα. Εγω θα κατεβω παντως για την οθονη... ( 10 λεπτα δρομος:s ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.