Jump to content

ποιο από τα τρία κουτιά να πάρω???

D1m1tR1$

Ποιο από τα 3???  

9 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Η καλύτερη επιλογή το HEC6A19.

Αυτό έχω και μπορώ να πω πως τα € του τα αξίζει και με το παραπάνω.

Μια από τα ίδια.. περίπου δηλαδή γιατι είχα πάρει από την οκταβιτ ένα noname ολοϊδιο και οταν λεμε ιδιο carbon. Ψαχνω για κουτια και καταλήγω συνεχώς οτι το δικό μου είναι καλύτερο (super midi ver.) πάρα πολυς χώρος, αρκετά ήσυχο και πάνω από όλα πού καλή ψύξη. Ένταξει μπορεί να μην έχει χρώματα παράθυρα και τέτοια... αλλά ζωη να έχουν τα dremmel. σου το προτείνω σαν τρελός

Μια από τα ίδια.. περίπου δηλαδή γιατι είχα πάρει από την οκταβιτ ένα noname ολοϊδιο και οταν λεμε ιδιο carbon. Ψαχνω για κουτια και καταλήγω συνεχώς οτι το δικό μου είναι καλύτερο (super midi ver.) πάρα πολυς χώρος, αρκετά ήσυχο και πάνω από όλα πού καλή ψύξη. Ένταξει μπορεί να μην έχει χρώματα παράθυρα και τέτοια... αλλά ζωη να έχουν τα dremmel. σου το προτείνω σαν τρελός

Παραθυρακι μπορει να παρει με νομιζω 20ευρω!

Τοσο τουλαχιστον το ειχα παρει εγω αν θυμαμαι καλα και ειναι κουκλι το κουτακι!

Καλή επιλογή. Το κουτάκι είναι καλοσχεδιασμένο και εξαιρετικό από εργονομία. Είναι φτιαγμένο για χρήση, όχι μόνο για μόστρα!..

και κάτι ακόμα ! το φίλτρο μπροστά 2 χρόνια και ίχνος σκόνης στο case.. και ακόμα έχω καθαρίσει το φίλτρο 1 φορά

Tην επομενη φορα που θα το καθαρισω θα βγαλω φωτο πρωτα! ΛΟΛ Παντως κανει τρομερη δουλεια! Βεβαια ειναι ανοιχτο το κουτι μου αλλα καποια στιγμη μολις δε βαριεμαι θα το κλεισω να μην ακουγεται κιολας... Πρεπει να το κοψω λιγο για να περασω τους σωλινε...!

και κάτι ακόμα ! το φίλτρο μπροστά 2 χρόνια και ίχνος σκόνης στο case.. και ακόμα έχω καθαρίσει το φίλτρο 1 φορά

Πως τα καταφερες?

Εμενα ειναι γεματο στη σκονη!

Και το φιλτρο το εχω καθαρισει 3 φορες μεχρι τωρα απο τοτε που πηρα το κουτι!

To φίλτρο θέλει συχνά καθάρισμα για να αφήνει τον αέρα να περνάει και να έχεις καλή ροή.

Nαι γι'αυτο το αλλαζω συχνα!

Αλλα παραπανω υποθηκε πως δεν εχει καθαριστει παρα μονο μια φορα και παρολαυτα το κουτι μεσα δεν εχει σκονη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.