Jump to content

ποιο από τα τρία κουτιά να πάρω???

D1m1tR1$

Ποιο από τα 3???  

9 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να πάρω ένα κουτί k μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα 3..:102: Βοηθήστε με να επιλέξω πιο να πάρω...Οποιαδήποτε άλλη πρόταση για κουτί έχετε είναι ευπρόσδεκτη...

No 1: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700374

No 2:http://www.checkmate.gr/products.php?pid=66

No 3:http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=4674 *(εδώ πείτε k χρώμα silver η black?)

1. Χαλια

2. Χαλια

3. Δεν φενεται.

Βασικα και τα 3 ειναι εμφανισιμα, αλλα ειναι πολλλυυυ μικραμ και ειδικα με την υδροψυξη δεν θα ξερεις που να τα βαλεις. Το Thermaltake Shark που ειδα χτες μου αρεσε πολυ, ειναι πολυ ευρυχωρο + ψηλο.

1. Χαλια

2. Χαλια

3. Δεν φενεται.

Βασικα και τα 3 ειναι εμφανισιμα, αλλα ειναι πολλλυυυ μικραμ και ειδικα με την υδροψυξη δεν θα ξερεις που να τα βαλεις. Το Thermaltake Shark που ειδα χτες μου αρεσε πολυ, ειναι πολυ ευρυχωρο ψηλο.

βασικά το τρίτο το βλέπω αν πατήσω στο link... Έχεις κάνα link για το Thermaltake?

Μακριά και απο τα τρία. Ειδικά τα 2 & 3 τα έχω δει από κοντά και η ποιότητα τους είναι άθλια. Σου προτέινω HEC 6A (αυτό έχω και εγώ και αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent) με έξτρα το πλαινό πλέξι.

Δεν μ'αρεσει ιδιαιτερα κανενα αλλα αν υποχρεωτικα επρεπε να διαλεξω θα έπερνα το 2. Στο 3 υποψιν εχει προβλημα το λινκ. Πολυ καλη προταση ειναι και το HEC το οποιο σου ειπαν και τα παιδια πιο πανω. Το εχω και εγω το 6Α19 που ειναι η κοντη εκδοση. Υπαρχει και το 6919 που ειναι πιο ψηλο και πιο ευρυχωρο. Δυο 12αρηδες ανεμηστηρες συν ενα φιλτρο στον μπροστινο που βαζει αερα για να μην μπαινει σκονη και πολυ φτηνο για αυτα που δινει. Ι think THE BEST VALUE FOR MONEY.

To 3o δεν φαινεται το δευτερο μονο καλο σχεδιασμο εχει το πρωτο αισχος και απο ποιοτητα κανενα δεν ειναι καλο!

Αρα μονοδρομος το φως το HEC που και το εχουν πολλοι (μαζι μ'αυτους και εγω)

αλλα και ειναι κορυφη για τα χρηματα που δινεις!

Αυτο το Aopen καλο ρε παιδι μου αλλα πανακριβο!

Αν ειναι ετσι δινεις και αλλα λιγα και παιρνεις το stacker!

εγω καταφερα και ειδα το 3ο και μου φαινεται οτι ειναι το καλυτερο εμφανισιακα..

καταλαθος ομως ψηφισα το 2ο..

τωρα εγω θα σε συμβουλευα να μη δωσεις λεφτα για κατι κουτια σαν αυτα..

καλυτερα πηγαινε σε κανα hec που σου ειπαν τα παιδια

To 3o φαίνεται αν κάνετε refresh.

Εγώ πάντως ψηφίζω το 4ο + πλαϊνο παράθυρο. Δεν θα το μετανιώσεις, μην το σκέφτεσαι άλλο. :023:

Kαταρχην απο ενα κουτι θες να ειναι ευρυχωρο και λειτουργικο! Κι εγω το hec εχω την super midi rev! Ειμαι αρκετα ευχαστημενος! Πιστευω οτι για αρχη θα σε βολεψει μια χαρα! Βεβαια εμενα τωρα εχει τιγκαρει αλλα χωρανε μεσα ολα :) και μπορω να πω οτι δε δυσκολευομαι στο να πειραζω το οτιδηποτε...

Τι το σκέφτεσαι? Αφού έχεις καλό τροφοδοτικό, πάρε το HEC με 46 γιούρια και καθάρισες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.