Jump to content

Θα είναι Dual?

maqqis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ :048:

Εχω τώρα επάνω στο μηχάνημα 2 256 KINGSTON DDR2 στην πρώτη και τρίτη slot και λειτουργούν dual.Επειδή όμως θέλω και άλλη μνήμη,τί προτείνετε να κάνω?

α.Να πάρω 2 256άρες ακόμα ίδιες και να έχω σύνολο 4 επι 256 dual?

β.Να πάρω μία 512 ίδια, να την βάλω στο πρώτο slot, και τις 2 παλιές, να τις βάλω στο τρίτο και τεταρτο slot?Θα είναι έτσι dual? :102:

Φιλικά

Μάκης

Χωρις να ειμαι ειδικος και να ξερω καλα νομιζω πως πρεπει να εχεις ζυγο αριθμο για να γινουν Dual.Περιμενε πιο εμπεριστατομενη απαντηση απο κανεναν αλλο γιατι απο μνημες δεν ξερω και πολλα.

Οχι δεν θα ειναι dual με 3 dimm,προσωπικα θα επαιρνα 2x512 και θα κραταγα και τα 2x256 για να εχω 1.5GB μνημη κοιτα το manual της μητρικης σου αν το υποστηριζει αυτο αν και δεν πιστευω να μην δεν το υποστηριζει.Τα 4x256 καλα ειναι αλλα αν χρειαστεις παραπανω μνημη απο 1GB?

Συμφωνω με τον Thorlite αν μπορεις να παρεις 2χ512 θα ειναι το ιδανικο αν οχι παρε αλλα 2χ256 για να εχεις συνολικα το 1gb που θελεις.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Μάλλον θα πάω για το 2 256 λόγω ελλειψης ρευστού...:)

Φιλικά

Μάκης

χαιρετώ

@ aris-the-wild-tweaker ,ThorLite

Mπορείς να τοποθετήσεις και μονό αριθμό dimm,αρκεί να το επιτρέπει η mobo (Αυτό δεν ίσχυε σε παλιότερες μητρικές)...

Οπότε μάλλον θα πάω για μιά 512.

Φιλικά

Μάκης

Mπορείς να τοποθετήσεις και μονό αριθμό dimm,αρκεί να το επιτρέπει η mobo (Αυτό δεν ίσχυε σε παλιότερες μητρικές)...

Μπορείς να έχεις μονό αριθμό dimm. Dual δεν θα έχεις.

Ποια μητρική έχεις;

θα προτεινα να παρεις 2χ512 διοτι αρκετες μητρικες εχουν προβληματα σταθεροτητας με μνημες σε ολα τα σλοτ αν εχεις τετοια μητρικη τουλαχιστον θα εχεις 1 γιγα ραμ αν βγαλεις τα 2χ256

@sa1901

Χαιρετώ

Μονός αριθμός Dimm είναι δυνατόν να λειτουργήσει σε dual στην MSI 7053 (925XE).

Έχεις δίκιο :003:

Memory Module Population Rules

Install at least one DIMM module on the slots. Each DIMM slot supports up to a

maximum size of 1GB. Users can install either single- or double-sided modules to

meet their own needs. Please note that each DIMM can work respectively for

single-channel DDR, while both channels (in different color) populated

with same amount of memory size will work as dual-channel DDR, no matter

how many DIMM modules are populated.

Φυσικά και μπορείς να έχεις μονό αριθμό dimm sticks και dual chanel. Αρκεί να κλείσεις σωστά τα banks σου με τον εξής τρόπο. To 1o bank με 2 single sided (π.χ. 256MB) και το 2ο με μία double sided (512 στο παράδειγμα), οπότε θα πάρεις 1G σε dual chanel mode. Καλό θα ήταν να φοράνε τα ίδια τσιπάκια όλα τα dimm (όχι και τόσο δύσκολο).

@sa1901 και outlaw

Τα βρήκαμε λοιπον με τα dual.Αυτό που ΔΕΝ βρήκαμε είναι τα χρήματα για να πάρουμε τα dimmακια... :sheep: :sheep: :sheep:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.