LordOfRings Ιανουάριος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 οπς και εγω σκεέφτομαι μετα την εξεταστική να πάω σε 939 3200 ι 3400 και το πολυ 6600() pci-e . η Χ600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:00] μλκια θα κανεις , μονο 3500 σε 939 πιο κατω δε λεει Γιατί??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 ε τι γιατι θελει μνημες με @@ με 10 πολλαπλασιαστη, οσο μεγαλυτερος ειναι ο πολλαπλασιαστης τοσο πιο ψηλα και 1:1 θα παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaτι εννοεις ακομα θα τα σκεφτεσαι????? Πάντα ετσι γίνεται, αφου τη κάνω την αναβάθμιση προσπαθώ να κατανοήσω γιατί την έκανα. Μη βρίσκοντας ικανοποιητική εξήγηση, με παρηγορώ σχεδιάζοντας την επόμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 00:44] Πάντα ετσι γίνεται, αφου τη κάνω την αναβάθμιση προσπαθώ να κατανοήσω γιατί την έκανα. Μη βρίσκοντας ικανοποιητική εξήγηση, με παρηγορώ σχεδιάζοντας την επόμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:39] ε τι γιατι θελει μνημες με @@ με 10 πολλαπλασιαστη, οσο μεγαλυτερος ειναι ο πολλαπλασιαστης τοσο πιο ψηλα και 1:1 θα παει Μη σκέφτεσαι έτσι. Ο Α64 δεν είναι P4. Είναι αλλιώς με τους διαιρέτες. Πχ το 11*250=2750 θα είναι το ίδιο με 10*275=2750 με τις μνήμες στα 250 παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Γιωργακη αραξε μεχρι να φανουν οι ΝF4 της DFI κ μετα παμε να τις τσιμπισουμε μαζι Mε το που ερθουν περνω μια κ εναν 3500+ κ στελνω RMA την 800XT για να παρω και pci-e(με το καλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 8, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 00:59] Γιωργακη αραξε μεχρι να φανουν οι ΝF4 της DFI κ μετα παμε να τις τσιμπισουμε μαζι Mε το που ερθουν περνω μια κ εναν 3500+ κ στελνω RMA την 800XT για να παρω και pci-e(με το καλο) μολις γυρισα απο πιωματα με γιαννηδες οποτε καθε κατανοηση για ορθογραφικα θα ηταν ευπροσδεκτη.........χικ......... εγω αραγμενος ειμαι μιχαλακι................δεν εχβω προβλημα να περιμενω κανα μηνα χωρις πισι..........βρηκα ατομο να μου δωεσει εναν π3 να μπαινω λαμπη......το θεμα ειναι να τελειωσει καλα η ολη φασαρια και να ηρεμησω.........επειδη ερχεται εξεταστικη σε λιγες μερες δεν ειμαι για πολλα πολλα......θα τα δωσω ολα να ηρεμησω και μετα βλεπουμε για δφι ή μσι και ααλλες εκλεκτες κυριες.......απλα θελω να τελειωνω και να γινουν ολα τωρα που παιζει να δωσω τα παλια σε καλη τιμη......αν περασει ο μηνας θα μεινω με τα παλια στο χερι.ετσι με κοββω.........τεσπα..........θα δειξει σε 1-2,,μερες τι θα κανω τελικα......εξαρταται απο πολλα...........πηρα κιαι κατι καλα μηνυματακια απο δω μεσα απο 2 ατομα........αυτη τη στιγμ μιλαει το αλκοολ και δεν παιζει να πω περισσοτερα........καληνυχτα σας.......ευχαριστω για τις απαντησεις......... (εχει να πεσσει εντιτ μετααααααααααααααααα) :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 αφού ρε Γιώργη το έχεις αποφασίσει... τί το παιδεύουμε? σπρώξιμο θές... άντε λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 8, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Πούλα την 9800Pro τώρα και δανείσου από τον φίλο σου με τον Ρ3 την κάρτα γραφικών ( ε δεν νομίζω να είναι AGP2X ).Μόλις ξεμπερδέψεις με εξεταστικές και ιστορίες βάζεις ένα πωλητήριο και στην mobo+754A64 και πας σε 939.Και εγώ νομίζω ότι πολύ φασαρία για το τίποτα. Το 754 είναι πολύ καλή επένδυση τελικά, από την στιγμή κιόλας που οι 939 στην Ελλάδα πουλιούνται με ένα μικρό(μεγάλο) καπέλο στην τιμή. Αλλά πάντοτε αν βλέπουμε κάτι στο σύστημα που δεν μας αρέσει το μυαλό μας κολλάει εκεί και μας σπάει τα νεύρα. Όπως με τα καμένα pixels στις TFT. Μπορεί να είναι μόνο 2-3 ανάμεσα σε εκατομμύρια, αλλά πάντα αυτά βλέπουμε.Συμβουλή. Μην το σκέφτεσαι τώρα και μην κάνεις την αλλαγή τώρα με την εξεταστική σου μπροστά. Αν πάει οτιδήποτε στραβά π.χ. δεν πάνε ποιο πάνω από 260 οι μνήμες, σου τύχει στραβή μητρική, ή οτιδήποτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό. Το μυαλό σου θα κολλήσει στο PC και όχι στα μαθήματα. Αξίζει να ριψοκινδυνέψεις την εξεταστική σου για κάτι τέτοιο?Μετά την εξεταστική κάψτα!!! Λεφτά είναι. ’λλο να χάσεις π.χ. 300 και άλλο ένα εξάμηνο ή να περάσεις με μικρότερο βαθμό από αυτό που περίμενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 8, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από yanni Πούλα την 9800Pro τώρα και δανείσου από τον φίλο σου με τον Ρ3 την κάρτα γραφικών ( ε δεν νομίζω να είναι AGP2X ).Συμβουλή. Μην το σκέφτεσαι τώρα και μην κάνεις την αλλαγή τώρα με την εξεταστική σου μπροστά. Αν πάει οτιδήποτε στραβά π.χ. δεν πάνε ποιο πάνω από 260 οι μνήμες, σου τύχει στραβή μητρική, ή οτιδήποτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό. Το μυαλό σου θα κολλήσει στο PC και όχι στα μαθήματα. Αξίζει να ριψοκινδυνέψεις την εξεταστική σου για κάτι τέτοιο?Μετά την εξεταστική κάψτα!!! Λεφτά είναι. ’λλο να χάσεις π.χ. 300 και άλλο ένα εξάμηνο ή να περάσεις με μικρότερο βαθμό από αυτό που περίμενες. Προτεινω να διαβασεις αυτο το κοματι 3-4 φορες,και να το σκεφτεις καλα,ειναι ολα τα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 8, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Γιωργο μετα την εξεταστικη....διοτι ξερεις ποια ειναι η μ@λακια με μενα? Παιρνω κατα την διαρκεια της εξεταστικης 3500+,nf4 και adsl....Ε ρε γλεντια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 8, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 ευχαριστω για τις συμβουλες σας παιδες.εχετε δικιο τελικα οτι δεν αξιζει να κανω την αλλαγη μεσα στην εξεταστικη.......το ενδεχομενο να παει κατι στραβα και με τα καινουρια δεν το σκεφτηκα....ημουν με τη λογικη οτι ολα δοκιμασμενα θα ειναι λιγο πολυ........επεξ που ανεβαινει μνημες που πετανε πανω στο 939 κλπ κλπ...........αυριο βγαινουν σε αγγελια τα πραματα και θα μεινω λιγο καιρο με το δανεικο.........μετα αποφασιζω πιο ηρεμα και με περισσοτερο χρονο....ευχαριστω και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 8, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Η αποδοση της καρτας γραφικων σου οπως την εχεις τωρα σε ικανοποιει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 8, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 μια χαρα ειναι η 9800προ μου.......δεν εχω κανενα παραπονο.....θα την αλλαξω λογω του οτι εαν πεσει κι αλλο η αξια της και δεν μπορεσω να την πουλησω δεν εχω το οικονομικο να παρω εξολοκληρου μια αλλη.......η αλλαγη θα γινει ωστε να παω σε νεα προτυπα καρτας γραφικων που δεν θα χανουν τοσο αποτομα την αξια τους......οπως και να το κανουμε οι agp σε λιγο καιρο (2μηνες λεω εγω) θα σκοτονωνται οσο οσο........αυτο θελω να αποφυγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 9, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaοπως και να το κανουμε οι agp σε λιγο καιρο (2μηνες λεω εγω) θα σκοτονωνται οσο οσο........αυτο θελω να αποφυγω. Μη το λες,το AGP θα μεινει μαζι μας για κανενα 6μηνο στην καλητερη περιπτωση.Ισως κ παραπανω,μετα θα ειναι ειδος προς εξαφανιση κ οσοι μειναν με AGP mobo θα τις κυνηγανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 9, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 λοιπον σημερα ξυπνησα καπως πιο ηρεμος......................δινω τα πραματα αμεσα και παω σε nf4 dfi και 6600gt pci-e.............τωρα για επεξ θα δειξει.............μαλλον ομως για 3200+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 9, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma λοιπον σημερα ξυπνησα καπως πιο ηρεμος......................δινω τα πραματα αμεσα και παω σε nf4 dfi και 6600gt pci-e.............τωρα για επεξ θα δειξει.............μαλλον ομως για 3200+ Κοιτα. Θα σου μιλησω ειλικρινα..... δεν θα'χεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.