Jump to content

side band adressing?SBA

madg1442169081

Recommended Posts

γενικά για ΑΤΙ παλαιότερα 9ΧΧΧ το SBA θεωρούνταν καλύτερο για τις επιδόσεις να είναι on και το fastwrites off για σταθερότητα σε overclocking. με τις καινούριες και nvidia δεν το έχω ψάξει.

για το ότι δεν ενεργοποιείται παίζει και η έκδοση του bios σε συνδυασμό βέβαια με την κάρτα. έχει επιλογή για SBA to bios της μητρικής;

οχι απο οτι εχω κοιταξει δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στη μητρική αλλά τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο κατάλαβα πως η χρησιμότητα του (SBA) ήταν ποιο κρίσιμη με το AGP 2.0 και όχι με το προφανές (AGP 3.0).Παρ'όλα αυτά ακόμα δεν κατάφερα τπτ και να φανταστείτε πως το υποστηρίζει η κάρτα μου (msi) όπως λέει ,αλλα το nforce2ultra τπτ ούτε στο site ούτε πουθενά!!!!!

το έχω κάνει force on απο το riva tuner αλλά σε επίπεδο hardware είναι ακόμα απενεργοποιημένο!Εννοω δλδ οτι η καρτέλα της msi δείχνει οτι είναι απενεργοποιημένο ενώ στο riva είναι on !! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως το ψάξιμο συνεχίζεται!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.