madg1442169081 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 παίδες τα φώτα σας!τι ακριβώς κανει?εχω μια msi 5900χτ και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω!χάνω τίποτα η είναι αδιάφορο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Δε χανεις τπτ εξαλλου απενεργοποιημενο ειναι καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Ίσως κερδίσεις κάτι σε αντάλαγμα με σταθερότητα (κυρίως σε συνθήκες o/c)....mine is on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Φεβρουάριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 γενικά για ΑΤΙ παλαιότερα 9ΧΧΧ το SBA θεωρούνταν καλύτερο για τις επιδόσεις να είναι on και το fastwrites off για σταθερότητα σε overclocking. με τις καινούριες και nvidia δεν το έχω ψάξει. για το ότι δεν ενεργοποιείται παίζει και η έκδοση του bios σε συνδυασμό βέβαια με την κάρτα. έχει επιλογή για SBA to bios της μητρικής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 οχι απο οτι εχω κοιταξει δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στη μητρική αλλά τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο κατάλαβα πως η χρησιμότητα του (SBA) ήταν ποιο κρίσιμη με το AGP 2.0 και όχι με το προφανές (AGP 3.0).Παρ'όλα αυτά ακόμα δεν κατάφερα τπτ και να φανταστείτε πως το υποστηρίζει η κάρτα μου (msi) όπως λέει ,αλλα το nforce2ultra τπτ ούτε στο site ούτε πουθενά!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Δές τι "απαντάνε" οι drivers της NVidia. Μπορείς και με το powerstrip να το ελένξεις και να το κάνεις force-on στην περίπτωση που είναι off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 το έχω κάνει force on απο το riva tuner αλλά σε επίπεδο hardware είναι ακόμα απενεργοποιημένο!Εννοω δλδ οτι η καρτέλα της msi δείχνει οτι είναι απενεργοποιημένο ενώ στο riva είναι on !! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως το ψάξιμο συνεχίζεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 φίλε outlaw ευχαριστώ, μου φαίνεται το powerstrip είναι καλύτερο απο το riva για αυτή τη δουλειά πλεον το ενεργοποίησα κανονικότατα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.