mefistofelis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 Πως μπορω να κανω ενα Partition στην αρχη του σκληρου (στην περιφερεια δηλαδη) ετσι ωστε να βαλω εκει το swap file για να το διαβαζει πιο γρηγορα?Αυτο μπορει να γινει χωρις να χαθουν αλλα δεδομενα απο τον σκληρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Φεβρουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 ναι, για να μην παιδευτείς κάντο με το partition magic Εννοείται χωρίς να χαθούν δεδομένα Το μόνο που δεν ξέρω είναι για την αρχή του σκληρού που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drifteras Φεβρουάριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Στην αρχη δεν ειναι το boot partition?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Partition Magic και όλα γίνονται .ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΑΝΤΑ μΑ ΠΑΝΤΑ υπάρχει η περίπτωση να πάει κάτι λάθο με αυτήν την διαδικασία αφού πρέπει να μετακινηθούν υπάρχοντα διαμερίσματα του σκληρού σου.Οπότε πρώτα backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 20, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Οκ αλλα υπαρχει ειδικη επιλογη στο Partition Magic για να το κανω αυτο???Εγω δεν εχω δει κατι αναλογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 μην το κάνεις. Θα καταστρέψεις τα ΧΡ. Κάντο όταν θα εγκαταστήσεις τα ΧΡ από την αρχή. Η εξήγηση είναι ότι θα αλλάξουν τα drive letters και μετά ΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Φεβρουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Οκ αλλα υπαρχει ειδικη επιλογη στο Partition Magic για να το κανω αυτο???Εγω δεν εχω δει κατι αναλογο Υπάρχει ειδική επιλογή φίλε μου. Νομίζω Add operating system το οποίο σου φτιάχνει και swap και π.χ. ext2 για linux χωρίς να παιδεύεσαι. Το help πάντα εκεί είνα να σε βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Λοιπόν ο τρόπος είναι μέσω του Resize/Move Partition όπου επιλέγεις το πρώτο διαμέρισμα και αυξάνεις όσο χρειάζεσαι το Free Space Before .Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει κενό χωρό το διαμέρισμα αυτό γιατί μόνο τόσο μπορείς να το "σπρώξεις". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.