chilios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2005 σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση bios τηςvga ατι 9600 se σε 9600 χτ αλλα φοβαμαι μηπως την καταστρεψω εσεις τι λετε? (πανω εχει μονο ψυκτρα χωρις fan) :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gto234 Φεβρουάριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Δεν νομίζω να μετατρέπεται η SE σε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Φεβρουάριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Εφόσον η κάρτα σου πιάνει όμως τις συχνότητες της χτ δεν υπάρχει και κανένας λόγος για μενα να κανεις κάτι τέτοιο αν γίνετε ....Γιατί να μπεις σε μια διαδικασία με αμφίβολα και επικίνδυνα αποτελέσματα........? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Φεβρουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση bios τηςvga ατι 9600 se σε 9600 χτ αλλα φοβαμαι μηπως την καταστρεψω εσεις τι λετε? (πανω εχει μονο ψυκτρα χωρις fan) :102:νομιζω ότι η SE δεν πιάνει τους χρονισμούς της ΧΤ ειδικά χωρίς φανακι. Πάντος αν έχεις κάποια pci vga κάντο άφοβα. Μιας και μπορείς να bootαρεις σε περίπτωση προβλήματος απο την pci και να ξαναφλασάρεις την agp Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Φεβρουάριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Δεν νομίζω να μετατρέπεται η SE σε τίποτα.Κι ομως εγινε!Η ταπεινη 9600se δουλευει ~500Mhz Core και γεν θυμαμαι ποσο στην μνημη.Και τα pipelines ενεργοποιηθηκαν αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.Πηγα και το ειδα!!!!!! :026: :026: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Ass...φαρδε :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Φεβρουάριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Απο οτι μου ειπε ο chilios πανευκολο ηταν.Flashαρεις το Bios και εισαι ενταξει.Στα αποτελεσματα μάρτυρας και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Φεβρουάριος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Η SE δε μπορεί να δουλέψει σαν καθαρή ΧΤ. Πρώτα πρώτα οι μνήμες.... Δεύτερον τα pipelines δε ξέρεις αν θα ανοίξουν και αν όντως ανοίξουν πιθανόν η κάρτα να σου σκάσει. Πολλές ATi χάλασαν μετά από λίγο καιρό ξεκλειδώνοντας τα pipelines. Τρίτον αλλά ευκολότερο η ψύξη. Χωρίς ψύξη δεν πάς πουθενά. Αλλά αυτό μάλλον φτιάχνεται εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Φεβρουάριος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Πιάσε και την ψύκτρα την vga όταν δουλέψει για αρκετές ώρες να δείς κατα πόσο ζεστένεται και δες θερμοκρασίες γιατι μου φένεται περίεργο με μαμα ψυκτρα να δουλεύει σε χρονισμούς ΧΤ χωρίς artifacts. Mαμ@ακία τότε που πήρα την 9600προ :067: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Φεβρουάριος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Απλά τώρα με το νέο bios το string της GPU άλλαξε και γράφει 9600ΧΤ αντί SE. Και τι έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Φεβρουάριος 21, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Θα παω αυριο στον chilio και θα σας πω λεπτομεριες.Παντως το Bios εγκατασταθηκε σωστα.Θα παω να του ενεργοποιησω τα pipelines με το AtiTool και θα σας πω τι εγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αν ειχες κρατισει 3dmark αποτελεμσατα πριν το flash κανε παλι κανενα μετα το flash να δουμε τι κερδισε η καρτουλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Ποιά pippelines ρε παιδιά 4 δεν έχουν όλες οι 9600 (SE, σκέτη, pro, XT)? Η SE διαφοροποιείται σε σχέση με όλες τις άλλες στον 64 αντί 128 bit mem controller. Όσα mhz και να πιάσει κανείς με όυι μνήμες και να ναι ΧΤ δεν πρόκειτε να γίνε δυστυχώς ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.