CmoS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2005 Για να γινει dual channel Πρεπει να εχω δυο dimmακια που να ειναι για dual channel ή απλα να εχω δυο ιδιου μοντελου?ΓΙα να καταλαβετε...οταν πηρα την 512 απο το μαγαζι μου βγαλανε την μια απο τις 2 512αρες που ειχε το κιτ της ocz για dual-channel.Τωρα θελω να παρω ακομα μια 512 ιδιο μοντελο κ δε ξερω τι θα παιζει με το dual....Ελπιζω να μου βρουν το ταιρι της αν δεν εφηγε :012: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Δεν υπαρχουν dimm για dual channel, απλα πουλανε 2 ιδιες μνημες μαζι, ζευγαρι.Με αυτο που θα παρεις θα εισαι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αν ειναι για το συστημα της υπογραφης σου, οτι και να βαλεις δεν θα δουλεψει dual γιατι ο memory controller του α64 (754) δεν υποστηριζει κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 oups, sorry, δεν ειδα οτι εχει amd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αν ειναι για το συστημα της υπογραφης σου, οτι και να βαλεις δεν θα δουλεψει dual γιατι ο memory controller του α64 (754) δεν υποστηριζει κατι τετοιο... To ξερω ρε :116: λολ... Το λεω για μελοντικες αναβαθμισεις.... :109: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Ε καλά , άμα πάρεις στο μέλλον , έλα να μας ρωτήσεις....lol.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Φεβρουάριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Σε μελλοντική αναβάθμιση αγοράζεις άλλη μία ίδια την βάζεις στην αντίστοιχη θέση στη μητρική για Dual Channel και ενεργοποιείς την επιλογή από το bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 18, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Kαλα οκ για να πω την αληθεια το θελω 1α γι αυτο το πισι που περνει μονο 2 dimm dual side μνημες κ μετα αμα αλλαξω να τις εχω ετοιμες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Σε μελλοντική αναβάθμιση αγοράζεις άλλη μία ίδια την βάζεις στην αντίστοιχη θέση στη μητρική για Dual Channel και ενεργοποιείς την επιλογή από το bios Αυτό πως γίνεται σε μία Asus P4C800-E Deluxe; Έχω ψάξει παντού και δεν βρίσκω τίποτα. Το Cpu-z επιμένει πως είναι disable. Ενώ το memtest τις βλέπει enable. To δε post, δεν βγάζω συμπέρασμα... Απο cpu-z δεν εχω πάρει screenshot και τωρα έχω αλλάξει μνήμες και βαριέμαι να ξαναλλαζω. Το post προσπάθησα να το φωτογραφίσω αλλά δεν το προλαβαίνω. EDIT: Έτσι και αλλιώς ούτε οι καινούριες δείχνουν dual, οπότε βάζω από αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Μαλλον τις εχεις σε λαθος slot, κοιτα το manual πως δειχνει για dual.Βαλτες στo πρωτο και τριτο slot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Φεβρουάριος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Βαλτες στo πρωτο και τριτο slot. sa1901 αυτό που λέει ο apostolt. Έχουμε την ίδια μητρική :043: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Ποιος apostolt ?? KTM here! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Ρε παιδιά... έτσι τις έχω. Πρώτο - τρίτο. Στα mple slots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ρε παιδιά... έτσι τις έχω. Πρώτο - τρίτο. Στα mple slots. Όπως τα λέει ο varelas είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αυτό πως γίνεται σε μία Asus P4C800-E Deluxe;Έχω ψάξει παντού και δεν βρίσκω τίποτα. Το Cpu-z επιμένει πως είναι disable. Ενώ το memtest τις βλέπει enable. To δε post, δεν βγάζω συμπέρασμα...Απο cpu-z δεν εχω πάρει screenshot και τωρα έχω αλλάξει μνήμες και βαριέμαι να ξαναλλαζω. Το post προσπάθησα να το φωτογραφίσω αλλά δεν το προλαβαίνω.EDIT: Έτσι και αλλιώς ούτε οι καινούριες δείχνουν dual, οπότε βάζω από αυτές.Οι μνήμες σου παίζουν dual κανονικά.Αυτό που δείχνει disabled το cpu-z & memtest είναι το PAT.Αν θές να το ενεργοποιήσεις θα πρέπει στο bios να αλλάξεις 2 επιλογές που αυτή τη στιγμή τις έχεις στο auto.Η μία είναι στο menu με τις επιλογές fsb...τάσεων κλπ.Λέγεται Performance mode.Αυτό θα το βάλεις standard ή turbo (εξαρτάται πόσο καλές μνήμες έχεις)Η δέυτερη επιλογή είναι στο menu με τα settings της μνήμης και είναι ακριβώς από τα Cas...ras to cas...κλπ.Νομίζω το λέει memory performance....αυτό το κάνεις enable.Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ευχαριστώ πολύ, Τάσο. :058: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.