BloodyHeaven Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2005 Κόβωντας βόλτες στον ιστό πέτυχα ένα άρθρο περι καθαρισμού υδρόψυξης... Μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ για πείτε μου ρε παιδιά καθε τόσο θέλει τόση φασαρία γιατί για φασαρία μου φάνηκε.
varelasj Φεβρουάριος 18, 2005 #2 Φεβρουάριος 18, 2005 To δικο μου παντως δεν το εχω καθαρισει ακομα... Αλλα και παλι με αυτα που σου προσφερει το να καθαρισεις μια φορα το χρονο το w/c δεν νομιζω να ειναι και τπτ!
apocalypse Φεβρουάριος 18, 2005 #3 Φεβρουάριος 18, 2005 Ο άνθρωπος το διευκρινίζει οτι αυτά τα blocks χρησιμοποιήθηκαν για 1 χρόνο πριν γίνει αυτός ο καθαρισμός.Για 1 φορά τον χρόνο δεν είναι τίποτα , αλλά και πάλι δεν είναι τίποτα το αναγκαίο , εκτός αν βάζεις @@@@κίες στο νερό (αυτός είχε UV dye).Το πιθανότερο είναι απλά να θέλει μια αλλαγή το νερό.Το μόνο πράγμα που χρειάζεται σχετικά συχνά (ανάλογα την περίπτωση) είναι ένα ξεσκόνισμα στο ψυγείο.
BloodyHeaven Φεβρουάριος 18, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 18, 2005 Ναι εντάξει δεν αντιλέγω 1 φορά στον 1 χρόνο δεν είναι τπτ απλα θέλω να ξέρω αν το watercooling θέλει τόσο προσοχή και τόσο έλεγχο. Το λέω γιατί προσωπικά με αερόψυξη δεν έχω καθαρίσει ποτέ! εκτός απο μία φορά που έχανε στροφες ο ανεμηστήρας απο την σκόνη που είχε πιάσει και έτρωγα κρασαρίσματα λόγω θερμοκρασίας στον παλιό μου ΧP 1800+
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 18, 2005 #5 Φεβρουάριος 18, 2005 H αερόψυξη το καλοκαίρι μην θέλει 1 φορά στις 2 βδομάδες μήπως ?.. , επίσης με το που αρχίσει να '' βουλώνει '' μετα το πρώτο καθάρισμα αρχίζουν να μικραίνουν τα διαστήματα απο το 1 στο άλλο. Ειδικά αν έχεις ανοικτό κουτί και χωρίς φίλτρα. Με το νερό όντως αν δεν βάζεις μαμακίες και έχεις απιονισμένο μόνο , άντε και παραφλού εως 20% [το οποιο είναι σαν πράσινο uv] δεν πιστεύω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
Chris2004 Φεβρουάριος 18, 2005 #6 Φεβρουάριος 18, 2005 Δεν χρειάζεται τόσο συχνά καθάρισμα. Να σου πώ και το άλλο. Μία μέρα ξενέρωσα με το νερό και λέω χ@σ@ το ο/c και το Νερό. Έβαλα Default όλα και Μαμίσια Ψύκτρα. Μόλις άκουσα τον θόρυβο της 9800 και το ανεμηστίρι του Prescott και τον είδα στα Default 70 Βαθμούς Full....άλλαξα γνώμε με τη μία.
KTM Φεβρουάριος 18, 2005 #7 Φεβρουάριος 18, 2005 ']H αερόψυξη το καλοκαίρι μην θέλει 1 φορά στις 2 βδομάδες μήπως ?.. ' date=' επίσης με το που αρχίσει να '' βουλώνει '' μετα το πρώτο καθάρισμα αρχίζουν να μικραίνουν τα διαστήματα απο το 1 στο άλλο. Ειδικά αν έχεις ανοικτό κουτί και χωρίς φίλτρα. Με το νερό όντως αν δεν βάζεις μαμακίες και έχεις απιονισμένο μόνο , άντε και παραφλού εως 20% [το οποιο είναι σαν πράσινο uv'] δεν πιστεύω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.Συμφωνω απολυτα.Η αεροψυξη ειναι τραγικη στο καθαρισμα.Το ενα μου pc ειναι με αερα, και αν δεν ειχα αγορασει κομπρεσερ αερα, θα το ειχα πεταξει η θα ειχα βαλει νερο.Οσον αφορα το νερο ετσι ειναι.Μονο οσοι εχουν ανοικτο τανκ θα βρωμιζει το νερο.Με κλειστο τανκ η με κλειστο κυκλωμα (οπως εχω εγω) δεν θελει ποτε καθαρισμα.Μετα απο ενα χρονο το μπλοκ μου ηταν πεντακαθαρο.
BloodyHeaven Φεβρουάριος 18, 2005 Author #8 Φεβρουάριος 18, 2005 γι'αυτο εδώ αντί απιονισμένου νερού τι λέτε?
Linos801442169065 Φεβρουάριος 18, 2005 #9 Φεβρουάριος 18, 2005 Απιονισμενο νερακι και... "καθαρισες". Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να παει κανεις σε τετοιες λυσεις οταν μπορει να κανει ανετα και αψογα τη δουλεια του με το νερακι που σιδερωνει η "μαμα"...
BloodyHeaven Φεβρουάριος 18, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 18, 2005 θέλω να δοκιμάσω νεράκι αλλα δυστυχώς 1ον δεν θέλω να πάω σε κάτι έτοιμο μιας και κοστιζουν αρκετά2ον είμαι τελείως ασχετος με το θέμα ώστε να πάω σε κάτι χειροποίητο....μάλλον θα μείνω για πολύ καιρό με τα κλασσικα ανεμηστηρια... και με τον bartonako στα default
KTM Φεβρουάριος 18, 2005 #11 Φεβρουάριος 18, 2005 Αν ποτε αποφασισεις να ασχοληθεις, διαβασε καλα τους οδηγους που υπαρχουν στο site.Εξηγουνε τα παντα.
Drizzt Φεβρουάριος 18, 2005 #12 Φεβρουάριος 18, 2005 Κάτσε διάβασε αρκετά καλά τον οδηγό του KTM γιατί είναι πολύ καλός και επεξηγηματικός... http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=1594
BloodyHeaven Φεβρουάριος 18, 2005 Author #13 Φεβρουάριος 18, 2005 Το έχω διαβάσει ήδη το συγκεκριμένο thread πριν καν ανοιξω αυτό γι'αυτο και πιστεύω ότι 2ον είμαι τελείως ασχετος με το θέμα ώστε να πάω σε κάτι χειροποίητο.... Απο μόνος απλά με περιγραφή αποκλείεται να το κάνω :102:
Linos801442169065 Φεβρουάριος 18, 2005 #14 Φεβρουάριος 18, 2005 Φιλοξενισε μας λοιπον Σαλλονικα να το φτιαξουμε παρεα...
BloodyHeaven Φεβρουάριος 18, 2005 Author #15 Φεβρουάριος 18, 2005 Φιλοξενισε μας λοιπον Σαλλονικα να το φτιαξουμε παρεα... Εγώ την πρόταση την έχω ρίξει καιρό τωρα! απήχηση δεν βλέπω! :102:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.