Jump to content

Ειναι ενταξει?

malmsteenjl

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω αγορασει το BIGWATER WATERCOOLING και το εχω βαλει πανω σε εναν 3200+939

οι θερμοκρασιεσ μου ειναι : 21,1 σε απλη λειτουργια και παει μεχρι και 29 οταν παιζω κανα βαρυ παιχνιδι οπωσ HALF LIFE 2

σε full load δεν εχω δοκιμασει

και θα ηθελα εκτος απο το να σχολιασετε τις θερμοκρασιες να μου πειτε πως το τεσταρω σε FULL LOAD ,

ευχαριστω.

Κατι ακομη τι overclocking μπορει να συκωσει αυτη η υδροψυξη με αυτον τον επεξεργαστη.????

Ριξε κανα 2 κονσολες folding να τρεχουν στο background και θα εισαι full load!!!

Τις θερμοκρασιες σου τις βρισκω μια χαρα και πιστευω οτι αν η cpu σου ειναι καλο κομματι εχεις μεγαλα περιθωρια o/c με την υδροψυξη.

Τρέξε του Sean καλύτερα για ευστάθεια και το s&m για max heat της cpu και του τροφοδοτικού.

TI λες βρε φίλε; Πώς το κατάφερες αυτό;;;; Εγώ με 2800+ σε DFI NF3-250 UT έχω 33-34 idle και 49-50 full load με prime και SM. Πως το έστησες και σου κάνει τέτοια δουλειά; Πριν το βάλεις τι ψύξη είχες και τι θερμοκρασίες είχες; Καμιά φώτο παίζει;

Σε default είναι φίλε snips οπότε με μια μικρή απόκλιση οι τιμές (σε περίπτωση που δεν μερά με σένσορα αλλά απ το bios και αυτό έχει τα +- του απ τις κανονικές) είναι λογικές. Είναι και 939....στα πολλά mhz και vcore φαίνεται η υδρόψυξη αν κρατά τις ισοροπίες ή θα βράσουμε μαρούλια :)

....στα πολλά mhz και vcore φαίνεται η υδρόψυξη αν κρατά τις ισοροπίες ή θα βράσουμε μαρούλια :)

Σωστότατος αυτός που θα ανταλάξουμε roms..... :D

Επίσης έχω να πώ πώς οι αποκλίσεις είναι αρκετά μεγάλες αναλόγως και το mobo , και bug πολύ bug ρε παιδί μου., Δεν θα ξεχάσω την στιγμή που το corecell μου έδειξε πως ο αθλονας στα @2.9ghz 1.6+++vcore είναι πιό δροσερός απο undervolted 1.3vcore @ 2.4ghz...

']Σωστότατος αυτός που θα ανταλάξουμε roms..... :D

-OT- Είμαι αργόσχολος το παμε....λολ....ίσως και για καλό....σήμερα αφαίμαξα το abandonia οπότε θα πέσει και 3ο DVD στην πυρά (τα 2 είναι έτοιμα...στο ταχυδρομίο ποιός πάει?) με old time classics pc games -OT-

Συγγνώμη για το offtopic:073:

Βασικα οι θερμοκρασιες ειναι απο σενσορα πανω στο μπλοκ.

Η μητρικη βαζει 3-4 βαθμους παραπανω πιο ειναι το πιο Κανονικο???

Φωτογραφιες παιζουν στο κινιτο αλλα δεν εχω ακομη υπερυθρεσ για να τις μεταφερω.

το συστημα ειναι καινουργιο οποτε δεν εχω θερμοκρασιες απο αεροψυξη .

Παντως τωρα που γραφω και εχω 2 παραθυρα φιρεφοξ και ενα που κατεβαζει το π95ν238

εχω

cpu: 23,5 3200+ 939

NF4 chip: 26,4 apo Α8Ν-SLI DELUXE

Kai PSU: 33,8 Fortron BLue Storm 500 W

οι σενσορες κατα ποσο ειναι αξιοπιστοι

εχω βαλει εναν κατω απο το τροφοδοτικο

εναν στο μπλοκ και εναν πανω στην ψηκτρα της μητρικης.

Επισης να σειμηωσω κατι σημαντικο τις θερμοκρασιες που ανεφερα τις καταφερα χτες με τον εξης απλο τροπο:

Επειδη εχω το TT V5000A το ψυγειο δεν χωραγε μεσα οποτε το εβαλα εξω με αναποδο ανεμιστηρα. εχωντασ βγαλει ομωσ τον εσωτερικο μεσα ανεμιστηρα.

Επειδη ομως προχτες εβαλα και τον εσωτερικο ανεμιστηρα στο κουτι για να συνδεσω το signal toy στο cpu fan της μητρικης (για να μην μου πριζει τα @@ρια) παρατηρησα οτι αυτο μου εριξε κατα 3 βαθμους την θερμοκρασια.

Δηλαδη φανταστειτε το ψυγειο στο πισω μερος του κουτιου με εναν 12αρη να τραβαει μεσα απο το κουτι αερα περνωντας απο το ψυγειο , και ταυτοχρονα εναν 90αρη να σπροχνει απο μεσα απο το κουτι προς τα εξω το αερα προς το ψυγειο.

Σορρυ για τα πολλα λιγο ο ενθουσιασμος λιγο οι αποριες ξεφευγω καμια φορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.