Nikos1442169067 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 Ξέρει κάποιος αν μπορεί να βρεθεί Ελλάδα κάποιος arcade controller σαν της φωτογραφίας : & Υπάρχουν για PC μεταλικά joystick όπως αυτα της AMIGA "tomahawk" και "pacman" ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Μεταφερθηκε.Λιγο προσοχη που ανοιγουμε thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Φεβρουάριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αυτό που πάντα μου την έσπαγε σε αυτά τα χειρηστήρια είναι ότι έχουν το μοχλό στα αριστερά και πάντα έπαιζα με τα χέρια σταυρωμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drifteras Φεβρουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Δεν ειμαι σιγουρος δε θελω να σε βαλω και σε μπελαδες αλλα αν μπορεις να περασεις μια βολτα απ τη Στουρναρη εχει ενα μαγαζι - τρυπα περιπου 20 μετρα κατεβαινοντας απο τη Γραμμη υπολογιστες που ειναι στην κορυφη της...στη βιτρινα εχω δει πως το μονο που πουλαει ειναι joysticks-pads κλπ..ρωτα μπας και ασχολουνται με το αθλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.