Jump to content

SL7PN στη Σαλονικα... που?!! (πηρα εναν!!... μενουν δυο)

Elu Thingol1442169091

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Παιδια μια διευκρινηση: Στα 4 GHz η θερμοκρασια σε idle ανεβηκε και εφτασε τους 36-37 απο 32-33, ενω σε full...δεν ανεβηκε(ενω πριν δεν πηγαινε καμια φορα τωρα πηγαινει και στους 58). Μην με ρωτατε πως, αλλα ετσι ειναι. Α επισης το prime το περασε για 5 ωρες...πιστευω να ειναι αρκετο... :043: :043:

Παιδια το memtest πως τρεχει γιατι εχω προβληματα. Κανει reboot και μολις διαβαζει απο τη δισκετα που εχω το memtest κανει συνεχεια εναν ρυθμικο θορυβο το flopy drive. Τι γινεται?

• 2 weeks later...

Λοιπον δεν αντεξα και εβαλα προχειρα ενα φανακι να φυσαει το ψυγειο. αποτελεσμα μεχρι τωρα: 4,1 default ταση prime95 μια ωρα. Για μενα ειναι ανελπιστα καλα αποτελεσματα. Δεν δοκιμασα παραπανω και ειμαι ψοφιος...κουτουλαω. Θα συνεχισω αυριο. Καληνυχτα στην παρεα :) :026: ...να και μερικες φωτο...

Temps full 36 και idle 28

post-1364-1442174019,326_thumb.jpg

post-1364-1442174019,4196_thumb.jpg

Μωρε θα συνεχισω...αλλα...εχω ενα τρακ με τα mosfet...παρολα τα ψυκτρακια και τα fans δεν ξερω αν θα αντεξουν...εσεις τι λετε? Να συνεχισω να ανεβαζω ταση? Και αν ναι μεχρι ποσο να φτασω? Πανω απο 1,55 λεω να μην παω...επισης προς αποφυγην παρεξηγησεων στο παραπανω thumb του cpuz πιαστηκα σε αυξομειωση. 1,450 εχω δωσει απο το bios. Επισης για να ειμαι απολυτα σιγουρος οι μνημες πηγαν σε 3:2 και οταν βρω αυτες που θελω βλεπουμε.

Παιδια ακομα μενω ρεστος απο παραπανω oc γιατι περιμενω να βρω ευκαιρια να παω σε κανα lidl η σε κανα ηλεκτρομαγαζο, να παρω θερμομετρακι για να δω τι γινεται με τα mosfets. Μεχρι τωρα οι θερμοκρασιες ηταν εμπειρικες. Οταν το παρω αν δω κατω απο 75 θα δωσω και αλλη ταση. Αλλιως θα μεινω εδω που ειμαι...καλα ειναι, ουτως η αλλως.

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ενω ειμαι σταθερος για 18 ωρες(μετα το σταματησα) παρατηρησα ενα πιο συχνο τρεμοπαιξιμο των mhz και του fsb στο cpuz αποτι παλαιοτερα. Ειναι φυσικο?

Νομιζω πως μπορει να σημαινει οτι ισως ειναι λιγα τα Volts βεβαια μπορει και να μην ειναι και τιποτα δηλαδη για να δουλεψει ακομα καλυτερα με περισοττερη σταθεροτητα χωρις σκαμπανευασματα μπορει να θελει ελαχιστη ταση παραπανω!Παντως πιστευω οτι πρεπει να συνεχισεις και τα παει πολυ καλα!

Θα συνεχισω…μην ανησυχεις!! Μονο τη θερμοκρασια στα μοσφετς να δω και αν είναι καλη…θα αναστεναξει!!!!

Γιατι μπορει να είναι στους 70 βαθμους που, ενώ εμενα μου φαινεται τσουρουφλιστο, είναι φυσιολογικο!

Eνα φιλαρακι μου σε athlon συστημα ηταν με 120-130 βαθμους κελσιου. Βγαλτε ακρη. Τωρα για intel συστηματα δεν εχω ρωτησει…εχει διαφoρα,αληθεια( ; ) και αν ναι ποιο θεωρειται ως «οριο»?

• 1 month later...

Λοιπον ενα project με tec cooling που ηταν να κανω ακυρωθηκε οποτε εβαλα την υδροψυξη που τωρα πια αποτελειται απο: μπλοκ ο σταυροφορος του 11, αντλια η eheim 1250, και ψυγειΑ δυο dual transits. Θερμοκρασιες idle σε default fsb 26-27 σταθερα. σε full δεν ξερω. Επειδη εφαγα πορτα λες και ειναι amd, ανεβηκε μεχρι 4,2 και οσα teravolt και να εδωσα δεν ελεγε να παει παραπανω. Για σταθερα μιλαω παντα ετσι, να περασει prime κλπ κλπ...τωρα τρωει burn in για καμια βδομαδα στα 3,93 με def vcore για να στρωσει και μετα βλεπουμε...να και ενα screenshot...

EDIT: Σε full με prime για 3 ωρες τωρα, ειμαι στους 34-35.

post-1364-1442174064,1763_thumb.jpg

Ειναι λιγο παραδοξη εικονα, με τις temps στην μεση, αλλα δεν ελεγε να παει κατω απο 100kb αλλιως...λολ. τεσπα εδω ειμαστε μετα απο δεν ξερω και εγω ποσες ωρες prime, τον εχασα τον λογαριασμο...

Ακουω γνωμες/συμβουλες plz....!

σεαυτο το ποστ θα ποσταρω και καποια ακομα shots με to prime μετα απο 3-4 μερες και μετα απο καμια βδομαδα το τελικο. Επειδη ξεχασα να βαλω μεγαλα ffts θα φαει restart το prime. ουτος η αλλως στην αρχη ειναι παλι, στα 8κ.

(Αλλοι ψηνονται στο lineage και εγω ψηνω τη cpu...lol :110: )

Συμβουλες πλζ!!!!!

post-1364-1442174064,3696_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.