Jump to content

Q-TEC 500 or no-name PSU?

tzoulis

Recommended Posts

Ok τότε , μην πάρεις Q-tec 500.

Πάρε Q-tec 550W που είναι πολύ καλύτερο με μικρη αυξηση κόστους (περίπου 10 ευρώ) και είναι βράχος .

Όπως βλέπεις , οι θυρίδες είναι διαφορετικες... αν και δεν ήξερα ότι έχει 500 και 550.....!!

Για πείτε μου , το Tagan έχει ρε τόσες ποικιλίες? :116:

Xε χε δεν εχει τοσες ποικιλιες εχει δυο και καλες η πρωτη καιει κιολας!

μπορω να πω και εγω το q-tec οτι ειναι για πεταμα, δεν αξοιζει τιποτα, οταν μου λεγαν οι αλλοι οτι το τροφοδοτικο δεν κανει δεν τους ακουγα, επαθα και εγω ζημια απο ενα 400αρι q-tec dual fan καικε η μητρικη, η καρτα γραφικων, μοντεμ, μια μνημη, ενα cd-rom, το usb hub το πληκτρολογιο microsoft, καρτα ηχου 5,1, dvd-rom.

οσο για εγγυηση καταφερα να παρω πισω 45 απο τα 50ευρω που ειχα δωσει για το τροφοδοτικο, μετα απο αυτην την τραυματικη εμπειρια, πηρα αποφαση να παω σε ενα πραγματικο τροφοδοτικο πηρα το antec true power 480

3 ΠΣΟΥ έχουν καεί ως τώρα και πάντα αλλάζω μόνο τροφοδοτικό.Δεδομένης της ασφάλειας που έχει ,τουλάστιχον το 500άρι που έχω, πώς μπορεί από μόνο του να δώσει τόση παραπάνω τάση ώστε να τα πάρει όλα μαζί του?Μήπως παίζει καμμιά περίεργη τροφοδοσία από τη μαμά ΔΕΗ?

Και κάτι ακόμη.Αν σου καεί τώρα-χτύπα ξύλο - το σύστημα ,θα φταίει η ΑΝΤΕΚ που

ειναι για πεταμα, δεν αξοιζει τιποτα, οταν μου λεγαν οι αλλοι οτι το τροφοδοτικο {{δεν}} κανει {{δεν}} τους ακουγα, επαθα και εγω ζημια {{απο ενα 400αρι q-tec dual fan}} καικε η μητρικη, η καρτα γραφικων, μοντεμ, μια μνημη, ενα cd-rom, το usb hub το πληκτρολογιο microsoft, καρτα ηχου 5,1, dvd-rom

Ή μήπως θα φταίει η ΔΕΗ τελεία και παύλα?

Τώρα που το ξαναδιαβάζω,ρε φίλε κεραυνό δημιούργησε το άτιμο?

Αν έβλεπα εν λειτουργία ένα μηχάνημα με UPS και ξαφνικά καίγονταν όλα αυτά τότε μάλλον θα συμφωνούσα χωρίς να σκεφτώ μαζί σου ,αλλά υπό τις περιστάσεις μάλλον υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να φταίνε.(ΥΓ το USB hub δεν παίρνει δικό του ρεύμα από 220?)

Πάντα συμπάσχοντας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.