Jump to content

Project David!**UPDATE**

Daidalos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω και καιρο ηθελα ενα μικρο pc για να καταιβαζει με την dsl και να μην εχω το τερας να δουλευει 24/7 και να με μαδαει η ΔΕΗ! Το Pc αυτο θα επρεπε να εχει χαμηλο κοστος πολυ μικρο μεγεθος και τροφοδοτικο που να καει οσο το δυνατον λιγοτερα.

Χαρη στα παιδια στο pc-corner βρηκα το τελειο κουτι για να στεγασει το νεο μηχανημα! Ειναι το Casper YY-A205 της Yeong Yang(ναι η εταιρια που κανει τα γουρουνοκουτια που πιανουν μισο δωματιο :p)! Πολυ μικρο πανεμορφο και με 250αρι τροφοδοτικο!

Τα υπολοιπα κοματια του pc ειναι:

CPU: Intel Celeron D 315

MOBO: ECS 661FX-M (SIS 661FX chipset)

RAM: 256MB PC3200 TWINMOS(συντομα θα αγοραστει και αλλο στικ)

HD: MAXTOR 80Gb SATA

Floppy NEC

CDRW SONY 52x(ειχε ξεμεινει μετα την αγορα του NEC3500:upside: )

VGA, SOUNDCARD, LAN: ONBOARD

Το συστημα δεν θα διαθετει δικη του οθονη, πληκτολογιο η ποντικι καθως θα το διαχειριζομαι μεσω δικτυο απο το κυριως μηχανημα! Επιλεκτικε ο celeron λογω καθως μονο για intel υπηρχαν σχετικα καλες μητρικες με onboard vga σε χαμηλο κοστος και micro-ATX!

Ακολουθουν μερικες πικ! Θα παρακαλουσα να μην ποσταρεται με χρι να τελειωσω με τις πικ! Ευχαριστω!

Οπως φαινεται και απο αυτη την φωτο η τρυπα ειναι ακριβως πανω απο τον ανεμηστηρα του κουλερ της cpu!

post-92-1416071517,4133_thumb.jpg

Τελος το cage για τον σκληρο εχει λαστιχακια και ο σκληρος μπαινει με ειδικες βιδες για την αποφυγη κραδασμων!

post-92-1416071517,4269_thumb.jpg

Πολυ ωραιο κ συμαζεμενο.....!απο θοερυβο πως παει???Το βραδυ οταν πεφτεις για υπνο δεν σου την σπαει ο θορυβος......ουτε ο σκληρος ακουγεται?

Καλή φάση... Πόσο πήγε το μαλί?

Καλή δουλεία :T:

Εγώ έχω βρει την υγεία μου με το μικρούλι ECS μου και μάλιστα με κουμπάκι για ο/c :p Το οποίο ανεβαίνει ο s478 Celeron 2.0 (128L2) μέχρι και 2.7 στην ψύχρα αλλά μετά τρώει restart :p

post-122-1416071517,4402_thumb.jpg

@Βασιλης:Θορυβο δεν κανε σχεδον καθολουι! Ειδικα ο σκληρος δεν ακουγεται καθολου! Σιγουρα ειναι πολυ πιο αθορυβο απο το τερας. Αποψε θα ειναι το παρθενικο του βραδυ!

Αργοτερα ισως αλλαξω το ελεινο κουλερ της ιντελ καθως ειναι το μονο που ακουγεται!

24/7 τπτ δεν ακούγετε απο το pcaki.... αυτό που κάνει λίγο θόρυβο (λιγο) είναι ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού του που είναι εξωτερικό και αυτό επιδή ο ανεμιστήρας είναι μικρός σαν πακέτο σπίρτων περίπου και τώρα άρχισε ενα βοητό απο βρωμιές μάλλον.....

Αρχική απάντηση από Daidalos

Αργοτερα ισως αλλαξω το ελεινο κουλερ της ιντελ καθως ειναι το μονο που ακουγεται!

Το ecs είχε δικό του cooler μέσα αθόρυβο...

Υ.Γ Αντε καλό ξεπαρθένισμα :D

Αρχική απάντηση από Daidalos

@ aristos87: 115 το κουτι και ολα μαζι περιπου 360!

Eμένα το κουτί μαζί με mini mobo ecs με sis chipset και cardreader μπροστά και cpu cooler και κουτί όλο αλουμίνιο πήγε 150

Celeron (celery @ overvolt :shifty: ) @ 2000 Μhz 40

80αρις hdd wd 800jb 65

256@400 41

CDRW είχα

Σύνολο 296

Όλα τα άλλα Onboard

εγώ πάλι το server τον έχω μέσα στη βιβλιοθήκη, έχει 2 ανεμιστήρες,

έναν 80άρη στο cpu (amd thunder 1000@750)

και έναν του τροφοδοτικού με ποτενσιόμετρο και δεν ενοχλεί καθόλου.

• 1 month later...

Λοιπον!

Μαζεψα το καλωδιομανι και αναβαθμησα την ψυξη!

Καταρχην εφυγε το στοκ cpu cooler και αντικατασταθηκε με ενα thrmaltake που βρηκα ελαφρα μεταχειρισμενο! Ειναι ολο χαλκινο και με το φαν στα 7V δεν ακουγεται καθολου!

Ακομα μπηκαν 2 titan 6αρηδες στο πισω μερος επισης στα 7V. Ηταν σχεδον αθορυβοι και στα 12V αλλα ηθελα απολυτη υσηχια.

post-92-1416071651,8254_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.