fsbmaniac Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 ειμαι κατοχος 2.4 και νομιζω πωσ εφτασε και ωριμασε η κατασταση να βαλω εναν 3.2 800fsb ht 1024 case αξιζει ενοοω θα δω εντυπωσιακη διαφορα? αν πχ μια ηχογραφιηση 6 ωρεσ σε wav 4.5gb περιπου εκανε χ λεπτα να την κανει mp3 τωρα θα κανει τα 3/5 λιγοτερ χρονο ? για μνημη σκεφτομαι corsair dual value kit 2x 256 να πιασω το duall 2.5latency εχουν... δεν θα το υπερχρονισω.κατι αλλο η μαμα ψυκτρα κανει πολυ θορυβο ? και απο θερμοκρασιεσ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Φεβρουάριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Και εγω p4 στα 2,4 εχω . Στη θεση σου θα πηγαινα με κλειστα ματια σε AMD 64bit . Μακραν καλυτεροι και γρηγοροτεροι . Μονο την μετατροπη divx χανουν. Αν κανεις μονο αυτο (μετατροπη divx) παρε p4. Αν κανεις και οτιδηποτε αλλο βουρ για AMD!!YΓ. Προσφατα ειχα ανοιξει μια παρομοια συζητηση εδω http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=6737 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Φεβρουάριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 κοιτα επειδη τρεχω πολυ προγραμματα ηχου και βιντεο cubase sx2-nuendo2.2-pinacle studio 9 -premiere 7-win dvd creator.κτλ τα οποια τα τρεχω πολλεσ φορες και ολα μαζι σε σημειο που πολλεσ φορεσ εχω επανεκινησεισ λογο οτι ο sata μπλοκαρει πιθανοσ. τα ιδια προγραματα σε amd μασ παρουσιασαν προβληματα οχι σε επεξεργασια αλλα σε σταθεροτητα. κρασαρε το nuendo που ειναι τερας σταθεροτητας .καλα τα 64 ...αλλα δεν το ρισκαρω σε 3 χρονια που θα ξανακανω αναβαθ θα βαλω intel 64 .βεβαια μπορω να τρεξω στουσ amd cubase sx 3 που ειναι ειδικα σχεδιασμενο να λειτουργρι με 64μπιτουσ cpu.αλλα ακομα εμενα δεν μου εκαναν το κλικ που πρεπει. καλιο ποιο "αργα" και σταθερα παρα περιεργα την ωρα τησ δουλειασ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Φεβρουάριος 16, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 θα τα παραγειλω αυριο κιολασ... ποσο λετε να ειναι τα μεταφορικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 θα τα παραγειλω αυριο κιολασ... ποσο λετε να ειναι τα μεταφορικα?Aπο που θα παραγγείλεις και για πιο ποσό μιλάμε;Για μνήμη θα σου πρότινα 2x512MB. Εκεί θα δεις την μεγάλη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Φεβρουάριος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 από e-shop... τηλεφώνησα σήμερα και μου είπαν πάνω κάτω 5 ευρώ... πολύ καλά .ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλα δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί τόση πολύ μνήμη ? εγώ που τρέχω εφαρμογές ήχου και εικόνας ποτε μα ποτε δεν μου έβγαλε overloaded στα 512 εκτος photoshop βεβαια αλλα και εκεί από εμενα "εθελιμενα" και με πολύ κόπο...!!! το σύστημα λογικά και 2 gb να του δόσεις αυτα που χρειαζεται δεν θα χρεισημοποιει και παλι ? δεν λεω ενταξει καλα ειναι αλλα ακομα και στο cubase τα 10 15 καναλια και καποια εφφε τα κανειw σχετικα ανετα και σταθερα αν εχεισ και πανω απο 2.6ghz... περιμενω να μαζεψω ακομα λιγα $$$ για να παρω 3.2 p4 + 2χ 256 mb και αργοτερα ισωσ αλλα 2 χ 256mb καλυτερα δεν ειναι 4 χ 256 απο 2 χ 512 ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Φεβρουάριος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 τον πήρα σήμερα...αλλα κάτι μου βρωμάει λέει πάνωintel (m) © 03'pentium®43.20ghz/1M/800SL7ES costa rica3443b096....costa rica ????? είναι normal αυτό ? η intel εφτιαξε και εκει "εκμεταλευτηρια ανθρωπινου δυναμικου " ?η απλά από εκεί εξασφάλισε το e-shop φτηνή τιμή???η έκδοση του είναι "καλή" ? δεν θα το overclo-κιασω .socket 478... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Εδω και πολλα χρονια εχει στην costa rica εργοστασιο αφου δεν θα το overclockiασεις γιατι σε απασχολει αν ειναι καλος ή οχι στα 3.2 θα παιζει λογικα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.