Jump to content

pci2agp?

clochard1442169085

Recommended Posts

Αλλα για το βάλεις αυτό πρέπει να βγάλεις το πλαινό ή να το κόψεις γιατί δε χωράνε και τα 2...σε όλα τα κουτια...

ΚΤΜ σ' ευχαριστώ που μου έλυσες αυτή την απορία!

αλλα θέλω να σε ρωτήσω

που μπορώ να βρώ κατι τέτοιο και φυσικά

πόσο κάνει!

πιστεύω να κατάλαβες γιατί το ρώτησα!?

Ελλαδα δεν νομιζω να βρεις, μαλλον σε sites του εξωτερικου και θα πρεπει να το ψαξεις.

google it! :)

Χμμμμμ....έχεις 2 agp κάρτες και θές dual ή quad display....βάζεις τον κονβέρτορα pci->agp και τσούπ.....(λέω τώρα....)

Ναι αλλά οι οδηγοί θα τη βλέπουν την κάρτα που θα μπει στο μετατροπέα; Αλλά και να τη βλέπουν η ταχύτητα θα είναι χάλια! Μήπως μια καλή pci καρτούλα θα έλυνε το πρόβλημα; Π.χ. υπάρχουν μέχρι και radeon 9200 και fx5200 σε pci απ' ότι έχω δει σε κάποιες ιστοσελίδες. Και υπάρχουν για ειδικές αποστολές και οι κάρτες της matrox

Συμφωνώ....απλά είναι μάλλον για φάση "ξεχασμένης" στο ντολάπι κάρτας και όχι αγορά επι τούτις (μια pci όντως συμφέρει) και λίγο απο gadgetομανία :)

outlaw το σεναριο σου ειναι πολύ καλο

αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος

ο πραγματικος λογος ειναι οτι

στο pc που έχει εναν παλιο celeron

μου εσπασε η agp κατα τη διάρκεια

πειραμάτων!

όποτε τί να κάνω; έχω κάνει βέβαια μια πατέντα

που δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει!!!

Αυτο παντως δυσκολα θα το βρεις αφου εχει βγει σχεδον πριν 3 χρονια και δεν το ειχα δει πουθενα στην Ελλαδα......

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως η αγορά μιας "νέας" (μτχ) μητρικής να είναι πιο συμφέρουσα κίνηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.