Atari[Xp+] Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 Γεία σας ,. Πρίν λίγο έβγαλα το μπλόκ της υδρόψυξης , το καθάρισα απο κάτω- καθάρισα και τον cpu απο την παλία θερμοαγώγιμη , και μετά πηγαίνοντας να το ξαναβάλω βλέπω πως μου έχει τελειώσει . Κουμπώνω το μπλόκ έτσι σκέτο λοιπόν και το αποτέλεσμα είναι να βλέπω -1,~2c στον cpu. αυτό μάλλον πάει να πέι πως η είχα βάλει πολύ πρίν , η δεν είχα βάλει καλά . Δεν γίνεται να είναι καλύτερα χωρίς έτσι ?? Η προηγούμενη ήταν noname απο κιτ cpu που δίνουνε μαζί. Το θέμα είναι ότι πρέπει να παραγγειλω και δεν ξέρω ποιά είναι καλη . artic silver 5 ? ceramique ? 3 ποιά .?
ThorLite Φεβρουάριος 15, 2005 #2 Φεβρουάριος 15, 2005 Μια και εχω και το 1 και 2 απλα το ceramique καθαριζει ποιο ευκολα μετα......LOLΠροσωπικα και τα δυο ιδια μου φαινονται ισως η artic silver θελει λιγο ποιο πολυ καιρο να στρωσει.....
sa1901 Φεβρουάριος 15, 2005 #3 Φεβρουάριος 15, 2005 Και γω δεν μπόρεσα να καταλάβω ποια είναι καλύτερη απ' ότι και αν διάβασα σε forum. Πήρα την artic silver 5 τελικά. Νομίζω πάντως πως και οι δύο κάνουν την δουλειά τους.
MrSeanKon Φεβρουάριος 15, 2005 #4 Φεβρουάριος 15, 2005 Χμ να η ευκαιρια να σου γκρινιαξω :040: αλλα και να ενημερωσω τον "Οδηγο αναφορας κι αλλο!" :116: :116: Αν διαβασεις εκει το 3o post στη δευτερη παραγραφο θα δεις τι αναφερει στο λινκ που δινω ο ΚΤΜ. Εγω την Ceramique χρησιμοποιω. Η Αrtic Silver 5 κανει για αεροψυξη (ετσι ισχυριζονται οι περισσοτεροι). Παντως δεν ειδα διαφορες στα temps του CeleronD ειτε με τη μια ειτε με την αλλη (σε υδροψυκτο συστημα). Για να πω την αληθεια (παντα βασιζομενος στις ενδειξεις της μητρικης που ως γνωστον ειναι ανακριβεις το ποσο εξαρταται) η Ceramique πρεπει οριακα να εδειξε ενα βαθμο πιο κατω γιατι η θερμοκρασια του CeleronD δεν ηταν σταθερη (διακυμανση 1-2 βαθμους σε full load ανεξαρτητως προγραμματος). Οντως η Αrtic Silver 5 καθαριζεται καπως πιο δυσκολα με μπλε οινοπνευμα σε βαμβακι. Υ.Γ. (off topic). :050: sa1901 ειδες οτι δεν γκρινιαζω μονο σε σενα!
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 15, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 15, 2005 Eπίσης Sir σε συμπληρώνω και λέω πως κάπου είχα διαβάσει πώς η Αrtic Silver 5 είναι για cpu με μεγαλύτερες θερμοκρασίες core εκεί αποδίδει τα μέγιστα , γιαυτο αναρωτήθηκα και άνοιξα το thread . Ίσως και γι αυτο την προτείνουν για αεράτες κατασ[τάσεις] . Έφυγα για ceramique λοιπόν .
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 16, 2005 #7 Φεβρουάριος 16, 2005 απο μικρη προσωπικη εμπειρια, εχω την εντυπωση οτι η AS5 ταιριαζει καλυτερα σε ακαλυπτους μικρους πυρηνες (ΑthlonXP) , ενω η Ceramique στα μεγαλα Heatspreaders (Α64)
micron Φεβρουάριος 16, 2005 #8 Φεβρουάριος 16, 2005 Να σου πω την αλήθεια φίλε μου τις έχω βάλει και τις δύο σε 4 διαφορετικούς επεξεργαστες και σε διαφορετικές ποσότητες και δεν είδα καμία διαφορά στις θερμοκρασίες [Γνωμη μου] Πάρε όποια να ναι απλα με την as5 να είσαι λίγο προσεκτικός λόγο αγωγιμότητας(κατι που μαλλον το γνωρίζεις) Υ.Γ και το τζατζικι καλο ειναι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.