Jump to content

939 & Θερμοαγώγιμη.

Atari[Xp+]

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεία σας ,.

Πρίν λίγο έβγαλα το μπλόκ της υδρόψυξης , το καθάρισα απο κάτω- καθάρισα και τον cpu απο την παλία θερμοαγώγιμη , και μετά πηγαίνοντας να το ξαναβάλω βλέπω πως μου έχει τελειώσει . Κουμπώνω το μπλόκ έτσι σκέτο λοιπόν και το αποτέλεσμα είναι να βλέπω -1,~2c στον cpu.

αυτό μάλλον πάει να πέι πως η είχα βάλει πολύ πρίν , η δεν είχα βάλει καλά . Δεν γίνεται να είναι καλύτερα χωρίς έτσι ?? Η προηγούμενη ήταν noname απο κιτ cpu που δίνουνε μαζί.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να παραγγειλω και δεν ξέρω ποιά είναι καλη .

artic silver 5 ? ceramique ? 3 ποιά .?

post-1135-1442173987,9835_thumb.jpg

Μια και εχω και το 1 και 2 απλα το ceramique καθαριζει ποιο ευκολα μετα......LOL

Προσωπικα και τα δυο ιδια μου φαινονται ισως η artic silver θελει λιγο ποιο πολυ καιρο να στρωσει.....

Και γω δεν μπόρεσα να καταλάβω ποια είναι καλύτερη απ' ότι και αν διάβασα σε forum. Πήρα την artic silver 5 τελικά. Νομίζω πάντως πως και οι δύο κάνουν την δουλειά τους.

Χμ να η ευκαιρια να σου γκρινιαξω :040: αλλα και να ενημερωσω τον "Οδηγο αναφορας κι αλλο!" :116: :116:

Αν διαβασεις εκει το 3o post στη δευτερη παραγραφο θα δεις τι αναφερει στο λινκ που δινω ο ΚΤΜ.

Εγω την Ceramique χρησιμοποιω.

Η Αrtic Silver 5 κανει για αεροψυξη (ετσι ισχυριζονται οι περισσοτεροι).

Παντως δεν ειδα διαφορες στα temps του CeleronD ειτε με τη μια ειτε με την αλλη (σε υδροψυκτο συστημα).

Για να πω την αληθεια (παντα βασιζομενος στις ενδειξεις της μητρικης που ως γνωστον ειναι ανακριβεις το ποσο εξαρταται) η Ceramique πρεπει οριακα να εδειξε ενα βαθμο πιο κατω γιατι η θερμοκρασια του CeleronD δεν ηταν σταθερη (διακυμανση 1-2 βαθμους σε full load ανεξαρτητως προγραμματος).

Οντως η Αrtic Silver 5 καθαριζεται καπως πιο δυσκολα με μπλε οινοπνευμα σε βαμβακι.

Υ.Γ. (off topic). :050:

sa1901 ειδες οτι δεν γκρινιαζω μονο σε σενα! :)

Eπίσης Sir σε συμπληρώνω και λέω πως κάπου είχα διαβάσει πώς η Αrtic Silver 5 είναι για cpu με μεγαλύτερες θερμοκρασίες core εκεί αποδίδει τα μέγιστα , γιαυτο αναρωτήθηκα και άνοιξα το thread . Ίσως και γι αυτο την προτείνουν για αεράτες κατασ[τάσεις] .

Έφυγα για ceramique λοιπόν .

Να σου πω την αλήθεια φίλε μου τις έχω βάλει και τις δύο σε 4 διαφορετικούς επεξεργαστες και σε διαφορετικές ποσότητες και δεν είδα καμία διαφορά στις θερμοκρασίες

[Γνωμη μου]

Πάρε όποια να ναι απλα με την as5 να είσαι λίγο προσεκτικός λόγο αγωγιμότητας(κατι που μαλλον το γνωρίζεις)

Υ.Γ και το τζατζικι καλο ειναι... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.