Jump to content

ξεκλειδωτος P4!!!!

OCman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ενας φιλος μου εχει Ρ4 στα 1.8Ghz, και ειναι ξεκλειδωτος! πως εγινε αυτο? Νομιζα οτι ολοι οι Ρ4 ειναι κλειδομενοι. :nopity:

Engineering sample. Ο φιλος σου εχει ακρες ή τον αγορασε απο καποιον που εχει ακρες...

Βεβαια δεν θυμαμαι ποτε να εβγαιναν τοσο μικροι ES...

Τα ES συνήθως μένουν μέσα στην Intel και δεν είναι προς πώληση στον καθένα....εκτώς και αν έχεις άκρες :)

Απορώ πάντως πως δεν έχει γίνει δυνατό να ξεκλειδωθούν οι Ρ4..

Δλδ δεν έχει βγει κάποιο Mod, μητρική που να το κάνει ?

@Elu Thingol :Ίσα ίσα μου άρεσε περισσότερο ρε το βρήκα!

Κάποια step τελευταίων Ρ4 που βγήκαν (προ 3ων μηνών) είχαν 2 multi με το χαμηλό για το throtling και με hacked bios μερικές μητρικές σου δίνανε το μικρό.

καπου ειχα δει οτι μπορεις να ξεκλειδωσεις p4 επεμβενοντας πανω στον επεξεργαστη!(δεν κοβω και το κεφαλι μου)!αλλαζοντας θεση στα σκατουλακια που ειναι διπλα απο τα Pins!

παιδια ο φιλος μου δεν εχει πιραξει τιποτα στην mobo... μιπος εγινε καμια βλακια με τα Bios?

OCman είσαι σίγουρος ότι είναι P4???

Ο CPU που δουλεύω τώρα(όχι για πολύ

ακόμα...) είναι Ρ3 στα 700 και μπορώ να

του αλλάξω multiplier... Έχω επιλογές

από 3x έως και 7.5x...

OCman είσαι σίγουρος ότι είναι P4???

Ο CPU που δουλεύω τώρα(όχι για πολύ

ακόμα...) είναι Ρ3 στα 700 και μπορώ να

του αλλάξω multiplier... Έχω επιλογές

από 3x έως και 7.5x...

γιατι υπηρχε ξεκλειδωτος Ρ3????

Γεμισαμε ολοι με engineering samples μου φαινεται....

Απο ενα celeron 333 που ειχα κλειδωμενους τους θυμαμαι τους πολ/στες. Πως διαολο κατεληξες κι εσυ με ξεκλειδωτο Ρ3....

δηλαδη για να καταλαβω αν εσυ του βαλεις αλλο πολ/στη δουλευει ή απλα η μητρικη σου δινει αυτη τη δυνατοτητα???

Πλακα πλακα τι μπορεί να παίζει με αυτόν τον επεξεργαστή???

υπάρχει καμια περίπτωση να είναι ξεκλειδωμένος από το άτομο

που τον έχει???

γιατι υπηρχε ξεκλειδωτος Ρ3????

Γεμισαμε ολοι με engineering samples μου φαινεται....

Απο ενα celeron 333 που ειχα κλειδωμενους τους θυμαμαι τους πολ/στες. Πως διαολο κατεληξες κι εσυ με ξεκλειδωτο Ρ3....

δηλαδη για να καταλαβω αν εσυ του βαλεις αλλο πολ/στη δουλευει ή απλα η μητρικη σου δινει αυτη τη δυνατοτητα???

Κι εμενα ξεκλειδωτος ειναι ο p3/933 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.