Jump to content

τι να πάρω? nvidia σε agp μέχρι 160€

stavpal

Recommended Posts

Δεν εχεις και αλλη επιλογη... με 200 βεβαια περνεις 6600 gt που ΕΙΝΑΙ κλασεις ανωτερη. Αυτην την βδομαδα την παιρνω εγω γιαυτο στο λεω δεν εχει καμια σχεση. Μαζεψε και παρτην 6600gt

Βασικά αν δε πάρεις 6600/6600GT τότε καλύτερα να μη παρεις nVidia

Οι κάρτες προηγούμενης γενιας της ATI ειναι αρκετα ανωτερες απο τις αντιστοιχες nVidia nV3x--->FX 5xxx

Για ψάξε και για καμιά AGP 6200 (έχουν έρθει άραγε?). Με 4 pippes (μέσω riva παλεύεις τα 8 όπως πάντα) και κομμένο 6600 πυρήνα κλοκάρουν σαν τρελές και φτάνουν πολύ εύκολα τις 6600.....100-120€ έρχονται και με τα ρέστα βάλε άλλη μια 512ΜΒ :)

καλά...άντε μέχρι 200€. Εννοώ πόσο αξίζει εφόσον την "φρενάρει" κάπως η cpu? Δηλαδή θα δώ διαφορά "σκέτη 6600" με 6600gt? Δεν έχω σκοπό να αλλάξω cpu κλπ.... Δεν θέλω τπτ τρελά fps αλλά να παίζει normal όμως....

από μάρκα τι? Albatron, Asus.....?

Aν παρεις την 6600gt σιγουρα θα δεις διαφορα! Την εχω κι εγω την καρτουλα αυτοι οπως και πολλοι αλλοι στο forum! Κοιτα εχουν ανεβασει και 3dmark στο forum με την καρτα αυτη ;) ! Bεβαια με αλλα 512MB ram θα εισαι αρχοντας...

Βάλε και από εμενα μια ψήφο γιατί αυτή

θα πάρω και εγώ μάλλον...

Πιστεύω φτάνει κορυφή για τα λεφτά της...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.